Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 1. De Sterren

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium!
Hieronder vind je de uitleg van Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 1. De Sterren

Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 1. De Sterren

Kaart 1. De Sterren
Succes en dromen/wensen die uitkomen.
De Sterren is een kaart die wijst op dromen en wensen die uitkomen, op succes en goede zaken. Met een sterke wil en wilskracht, breng jij jouw plannen tot uitvoering, met veel succes. Het geluk lacht je toe. Pluk de sterren maar uit de hemel! Welke kaart ligt naast deze kaart? Deze heeft dan betrekking op je wens en droom die zal leiden tot geluk en succes. In betrekking tot de liefde, zal je een fijne en gelukkige tijd ervaren.

Ondernemingen, Projecten en andere mooie plannen hebben een grote(re) kans van slagen als je je er echt voor wilt gaan. Niet gaat vanzelf.
Bij de Sterren gaat het ook om de ‘geboorte’ van nieuwe ideeën. Ze zijn het waard om onderzocht te worden op hun haalbaarheid, om er je aandacht en energie in te steken.
Steekwoorden
Doelgerichtheid, succes, idealen, nieuw begin.
Advies
Werk doelgericht aan je plannen, de toekomst ligt open. Het kan ook geen kwaad eens wat nieuws te proberen.
Positieve kaart
Kaarten © Ciro Marchetti

Wil je meer weten over deze kaart in betrekking op jouw situatie? Vraag eens om een persoonlijke kaartlegging aan een van de beschikbare kaartleggers.


Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.