Uitleg Puur Medium Orakelkaart 1:Behulpzaam zijn:

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium! Hieronder vind je de uitleg van Puur Medium 1:Behulpzaam zijn:

:

Uitleg Puur Medium Orakelkaart 1:Behulpzaam zijn:

Puur Medium Orakelkaart 1:Behulpzaam zijn. Een ander helpen en een klein bedankje terug krijgen kan al heel positief voor je werken. Het geeft je energie. Eigenlijk werkt behulpzaam zijn als een stukje voeding voor je ziel. Een klein gebaar kan al heel helend werken, zoals, het opstaan in de bus zodat een ander kan zitten. Bekijk de glimlach van de ander of door voel het ‘dankjewel’. Merk je dat je meer geeft dan ontvangt, en lijkt het alsof anderen je energie ‘leegzuigen’. Let dan eens op je bescherming en aarding, wellicht pak je wat lagere energie op.
Orakelkaart Kaarttrekken

Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.