Uitleg kaartlegging Puur Medium Lenormandkaart 3: De weg

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium! Hieronder vind je de uitleg van uitleg Puur Medium Lenormandkaart 3: De weg

Uitleg kaartlegging Puur Medium Lenormandkaart 3: De weg

Puur Medium Lenormandkaart 3: De weg

Kleur: ♦ Ruiten Vrouw
Element: Aarde
Sterrenbeeld: StierMaagdSteenbok

De kaart van “De Weg” wordt meestal met twijfels, onzekerheid en dualiteit geassocieerd.  Het maken van keuzes is waar deze kaart voor staat en daarbij horen ook het wikken en wegen.  Uitleg van deze kaart is o.a.: Het onderzoeken van mogelijkheden, de weg kwijt zijn en zoeken naar welke weg je het beste in kunt gaan slaan horen hierbij. Uiteindelijk wordt er wel een weg gekozen, dus wordt er een nieuwe weg ingeslagen. Deze kaart staat voor een keerpunt, een nieuwe of andere andere levensrichting kiezen, nieuwe avonturen aangaan en reizen. Praktisch kan het ook op wegen, straten, vervoer, transport, reizen en onderweg zijn duiden.

Een keuze maken: Op deze Madame Lenormandkaart zie je niet zomaar een weg, je ziet hier een splitsing van 2 wegen, een kruispunt. Een kruispunt in je leven. Ga je linksaf of rechtsaf? Deze lenormandkaart duidt er dan ook op dat je als het ware op een kruispunt in je leven staat. Je moet een bepaalde beslissing nemen, een keus maken, of je dat nou wilt of niet. Een keuze maken is niet altijd gemakkelijk. De garanties dat je de goede keuze maakt zijn is niet. Maar besef je ook dat je na iedere keuze een nieuwe keuze kunt maken.  Denk eraan: Geen keuze maken is ook een keuze. Bedenk je dan wel dat het verhaal zich opnieuw zal kunnen herhalen, en je weer opnieuw op dit kruispunt komt te staan.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Weg” luidt: “Een weg beschaduwd door wolken, Dat is een boos bescheid: Maar hoop, indien een afstand U, weg en wolken scheidt.”

Gilded Reviere: “Beslissingen en keuzes bied ik je aan. Alternatieve richtingen die je kunt inslaan. Ik ben twijfel en onbegrensd, en in een relatie niet gewenst.”

Als persoonskaart: De ruiten vrouw duidt op een energieke dame, warm en enthousiast, een vrouw die goed voor zichzelf kan opkomen.

Steekwoorden: Keuze, kruispunt, twijfels, beslissing, onderweg zijn.

Advies: 
Denk eerst goed na over je mogelijkheden en de consequenties van je beslissing.

Neutrale kaart

Tijdsbestek:  +/- 2 maanden

 

Uitleg lenormandkaart de weg

Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.