Uitleg kaartlegging Puur Medium Lenormandkaart 1: Huis

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium! Hieronder vind je de uitleg van uitleg Puur Medium Lenormandkaart 1: Huis

Uitleg kaartlegging Puur Medium Lenormandkaart 1: Huis

Puur Medium Lenormandkaart 1: Huis

Kleur: ♥ Harten Heer
Element: Water  
Sterrenbeeld: 
Kreeft, Schorpioen, Vissen

 Het Huis staat voor je eigen (t)huis, zowel praktisch je woning, je privéleven, huiselijke omstandigheden, emotioneel je veilige haven, vertrouwde basis en relationeel je naasten, familie, vrienden, buren etcetera. Je eigen huis is ook je eigen lichaam, energie en je innerlijk of persoonlijkheid. Het heeft zoals het versje zegt op de Madame lenormandkaart met maatschappelijke welvaart te maken maar ook met schone schijn, zich beter voordoen.

De Heer (Harten Heer op de kaart) des huizes heeft te maken met vaderfiguren, autoriteiten en bijbehorende eigenschappen.

Je (t)huis is de basis van alles. Deze lenormandkaart symboliseert dan ook het gevoel van veiligheid. Thuis is de plek waar je je veilig voelt, waar je je het meest op je gemak voelt en tot jezelf komt. Een huis is bovendien een plaats waar je omringd kunt worden door mensen die je het meest na aan het hart liggen. (Intiemere sfeer) Deze kaart kan er dan ook op wijzen dat je omringd wordt of zult worden door liefde. Net als de Klaverkaart wijst deze kaart op verbetering.

Als persoonskaart:
De harten heer (Volwassen man (M)) op de kaart kan voor een vaderlijk type of vader staan en deze kaart duidt op een manspersoon met een prettig en betrouwbaar karakter.

Steekwoorden:
Huiselijke omstandigheden, Veiligheid, Huiselijke omstandigheden, Huiselijk geluk,  Voorspoed in huis, Voorspoed.

Advies:
Richt je op je privé en thuis omgeving , blijf zoveel mogelijk thuis.

Positieve kaart

Tijdsbestek: S’morgens

 

betekenis lenormandkaart huis

Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.