Numerologie voor 2019!

numerologie 2019

Numerologie voor 2019:

Het jaar is bijna ten einde en velen van ons zullen dan ook opgelucht ademhalen en denken:

Het was me het jaartje wel! ”.

2018 was een  11 jaar  (2018 = 2 + 1 + 8 = 11). We hebben veel op moeten ruimen vooral op relationeel vlak. Hier en daar zullen er nog wat stukjes zijn die aandacht vragen en getransformeerd mogen worden. Toch hebben we ook dit jaar weer doorstaan en koersen we af op een geheel nieuw jaar met een nieuwe energie.

2019 geeft een totaal ander beeld te zien met haar 12/3 trilling (2019 = 2+1+9= 12 = 3).

Deze trilling is gelijk een hele verademing .  Het is als het ware of er een zware last van onze schouders valt en we een grote, zware, dikke jas hebben uitgedaan.  De energie voelt lichter en luchtiger aan.  Ook dit jaar komen we weer de nodige obstakels tegen maar  we gaan er anders mee om. Ze zijn in vergelijking met het afgelopen jaar gemakkelijk te overwinnen. Alles wat ons niet meer dient mag worden opgeruimd en zo creëren we ruimte voor het nieuwe. Opgeruimd staat netjes!

Over het algemeen wordt het komende jaar een jaar van creativiteit, reizen, gezelligheid, saamhorigheid, vooruitgang en zelfontplooiing. De 12/3 trilling zorgt ervoor dat we anders en vanuit een nieuw perspectief tegen dingen aan gaan kijken. Hierdoor zal onze visie veranderen en transformeren, hetgeen onze innerlijke groei bevordert.

In 2019 zullen wij zeker behoefte gaan voelen om er bijvoorbeeld  meer op uit te trekken, naar buiten te gaan en te willen reizen.   Ook zullen we meer aandacht aan ons uiterlijk, ons voorkomen en onze leefomgeving gaan besteden. Door de 3 willen we namelijk  gezien worden en is het ook belangrijk hoe anderen ons zien! Dit gezien worden duidt niet alleen op een behoefte in gevoel maar uit zich ook  graag concreet. Denk bijvoorbeeld aan zaken als publicaties en presentaties.

Verder mogen wij ons ervan bewust zijn dat alles wat we uitzenden en uitstralen als een spiegel bij ons terugkomt. Maak vooral gebruik van de magie van 3!  Het is dus belangrijk om voldoende tijd, aandacht en eventueel wat extra geld aan uiterlijk en persoonlijke verschijning te geven. Hierdoor zal de energie van de 3 ons ondersteunen en voldoende zelfvertrouwen geven. We gaan ervaren dat we niet onopgemerkt blijven en de aandacht, als vanzelf, naar ons toe trekken. Kortom, we  merken dat we gezien zullen worden maar ook mogen worden!

Door de 3 ontvangen we groei en ontwikkeling.  Het is daarnaast ook mogelijk dat we de ware partner gaan ontmoeten en misschien zelfs in het huwelijksbootje zullen gaan stappen!

Wat we zeker nog moeten weten over een 3 jaar: 3 is een oogstjaar. Wat in een 1 jaar wordt gezaaid, als zaadje wordt geplant (bijv. een gedachte),wordt in een 2 jaar gevoed en bemest (onderhouden, water geven) . In het 3 jaar mag dat wat gezaaid en gevoed is, geoogst worden . Zowel in positieve als in minder positieve zin.  We mogen ons dus altijd bewust zijn van hetgeen wij zaaien, voeden en met welke intentie wij dat doen. Want  “Wat je zaait zal je oogsten”.

Al met al kunnen we uitkijken naar een jaar van oogsten, vernieuwing, erkenning, verlichting van zwaarte en te dragen lasten! www.puurmedium.nl wenst je een prachtig 2019 toe!