Medium Tarot Vooruitzichten  sterrenbeelden

Medium Tarot-Vooruitzichten  sterrenbeelden: op basis van de tarotkaarten -van 15 oktober t/m 14 november 2015.

Haal eruit waar je iets mee kunt, veel leesplezier gewenst,

Medium Tarot – Vooruitzichten  sterrenbeelden: 

Ram

Een verandering, meer tijd steken in een familiekwestie en het erkennen van je eigen verlangens staan deze weken meer op de voorgrond. Afrader: steeds gelijk willen krijgen. Pluspunten: gul zijn, leven in het hier en nu. Met name voor 2 t/m 7 november geldt dat het voor veel actie vast geen geschikte dagen worden, voor meer ontspannen juist weer wél. Groen licht verder (vanaf 8 november) voor 1. lachen en/of flirten met de watertekens, 2. energie steken in alles wat met geldzaken van doen heeft en 3. qua studie/werk een nieuw project starten.

Stier

Rood licht voor te bezitterig zijn en eigenlijk verder ook alles waar je “te” voor kunt zetten… Tot de 20ste prima dagen voor artistieke zaken. Voor de Stieren kan er thuis of op het werk rond de 27ste oktober even een klein machtsconflict opduiken. Gelukkig is dat voor degenen die zich niet op de kast laten jagen waarschijnlijk ook zo weer voorbij. Aanraders voor de liefde, werk, geldzaken en gezondheid: Leuk, er lijken kansen op je weg te komen. Denk positief en durf nieuwe stappen te zetten, dat wordt de eerste weken van november belangrijk.

Tweelingen

Ten aanzien van de liefde en je sociale leven komen gezelligheid, jezelf veilig willen voelen en de waarde inzien van de kleine leuke dingen naar voren. Afraders qua werk en studie: je laten forceren tot een overhaaste beslissing en te lang doorgaan in discussies. De positieve kanten van jezelf én de ander benadrukken en goed gebruik maken van de kracht die je uitstraalt, mooi zo. Vanaf eind oktober ziet het er gunstig uit met betrekking tot geldzaken. Gezondheid: de neiging tot uitstellen kan optreden. Zijn er blijvende klachten, ga naar de arts.

Kreeft

Liefde: de laatste dagen van oktober krijgen een sterretje. Voor het oplossen van een wat lastig probleem in de familiekring zijn de dagen rond de 21ste het meest geschikt. Qua werk en in geldzaken kan de invloed van een (mannelijke) collega nu sterker aanwezig zijn. Ben je ergens op aan het wachten? Leid jezelf af, zorg er liever voor dat je de tijd zo aangenaam mogelijk doorbrengt. Ben je gevoelig voor de standen van de maan? Via een maanstandenkalender kun je je voorbereiden. Tip voor hoog gevoelige Kreeften: een Labradorietsteen.

Leeuw

Heeft iemand het op je gemunt, of lijkt het maar zo? Geen (of minder) woorden maar daden is echt de aanrader. En als je er voor openstaat, valt er van de mensen in je omgeving veel te leren. Hou je vooral bezig met dingen die je kunt. Krijg je een vraag waar je eigenlijk geen antwoord op weet, nou en? Zeg dat gewoon. Het ziet er als volgt voor je uit: doe je je anders of beter voor dan je bent, kan het lastig worden. Blijf je jezelf: niets aan de hand. Groene kleding en accessoires plus luisteren naar je favoriete muziek (meebrullen mag), yes.

Maagd

Op zich komt er een vriendelijke en bruikbare fase voor jouw teken in zicht. Je concentreren op wat je wilt bereiken wordt dan ook vast geen probleem. Volgens de kaarten worden dit heel mooie dagen voor veel denkwerk, studeren, schrijven, rekenwerk, et cetera. Vallen er nog minpuntjes te noemen? Eventueel eentje. Zit je niet op een bepaald soort aandacht te wachten? Let dan op welke signalen je aan het uitzenden bent. Wanneer je helder bent in je bedoelingen trek je automatisch ook meer de mensen aan waarmee je contact wilt hebben/houden.

Weegschaal

Je kennis van zaken doorgeven, je richten op de toekomst, een vriendschap en alles rondom spiritualiteit staan een groot deel van deze periode centraal. Vind je dat jij degene bent die eigenlijk steeds het contact in stand houdt en de  meeste energie in de relatie steekt, kaart het aan. Plotseling inzicht, een beetje gekke “toevalligheden” en dromen spelen vast ook vaker een rol. Er kunnen dingen gebeuren die jou en/of je omgeving op iets schijnen te willen wijzen. Als laatste nog dit: mocht iets je niet meer tot nut zijn, laat het achter je.

Schorpioen

Aanrader: thuis vaker de tijd nemen om samen leuke dingen te doen. In het gezins- en sociale leven meer energie steken komt je vanaf de 15de alleen maar ten goede. Met collega’s en meerderen verloopt het contact vanaf 29 oktober soepeler. Samenwerken zal je dan langzamerhand beter afgaan. Geldzaken: de aanschaf/reparatie van een apparaat pakt nu helaas al gauw wat duurder uit. Naast deskundig advies is in relaties, studie, werk en de gezondheid durven vertrouwen op je eigen instinct/innerlijke kracht ook wel degelijk van belang!

Boogschutter

Sneller geïrriteerd raken ligt soms op de loer. Jezelf respecteren en grenzen aangeven krijgen groen licht, hoor. Maar benut verder ook gerust je fantasie, zet de televisie eens uit, lach liever iets meer en zorg er voor geen energie weg te laten lekken naar de drama’s van andere mensen. In de liefde en qua werk spelen verder veranderingen die kunnen leiden tot prettig en belangrijk gezelschap vanaf de 22ste ook een rol. Gezondheid: je (rug) laten masseren, yoga, veel water drinken, minder vlees, meer vis, fruit en voldoende groenten, goed zo.

Steenbok

Goud- en paarstinten kunnen je meer aantrekken. De liefde, studie en werk houden in deze periode sterker met elkaar verband. Misschien ontmoeten vrijgezellen die ene op de werkvloer, of werken anderen met een vaste relatie op de één of andere manier nauwer met elkaar samen. Meer kans op een volle agenda komt ook naar voren. Geldzaken: voorzichtig zijn met grotere uitgaven geldt vooral voor de eerste dagen van november. Ben je een Steenbok die nu snel voor iets of iemand warmloopt? Neem liever geen overhaast besluit, gun jezelf tijd.

Waterman

Transparant zijn en vanuit je hart spreken komt prominent bij jouw teken naar voren. De score voor de liefde is een 7, werk krijgt een 6-je en geldzaken plus de gezondheid scoren een 9. Ten opzichte van studie en werk: reëel zijn, je kwaliteiten onder de loep nemen, doen! Draait het in de liefde/werk om het op de juiste manier verwerken van een teleurstelling? Volgens de tarotkaarten kunnen er leerzame dagen tussen zitten. Naarmate november nadert kun je best eens heel anders tegen een bepaalde situatie aankijken. De kleur groen kan je meer aanspreken.

Vissen

Deze periode heeft eind oktober zonnige vooruitzichten zowel voor de liefde als werk. Er kan trouwens meer op je gelet worden. Mogelijk is er sprake van een zetje in de rug krijgen en/of van in de schijnwerpers komen te staan. Afrader: anderen steeds ontzien, of jezelf bijvoorbeeld zorgen maken over wat er misschien wel boven je hoofd kan hangen. Vertrouwen hebben, vaker lachen, positieve affirmaties en rode kleding dragen: helemaal goed! Geldzaken en gezondheid: de eerste dagen van november zien er voor actie op deze gebieden het mooist uit.