Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2016

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2016

Maandelijks publiceert Puur Medium® de maandvooruitzichten d.m.v. tarot voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram,stier, tweelingen, kreeft, Leeuw, maagd, weegschaal, schorpien, boogschutter, steenbok, waterman, vissen?

Haal eruit waar je iets mee kunt, veel leesplezier!

Ram

Vooruitzichten ram sterrenbeeld 2017

Ram:

Trefwoorden zijn zelfvertrouwen en vooruitgang. Bij je maandvooruitzichten duiken meerdere pentagrammenkaarten op. Het lijkt er op dat er veel uit je handen gaat komen en vervolgens tastbare resultaten kunt zien, Ram. Net als in september zal je ook soms zin hebben om een beetje gek te doen. Leuk, wie weet trek je daarin een Tweeling, Maagd, Boogschutter en/of Vissen mee. Voor iets uitpraten of een compromis sluiten zien de dagen er na de 19de het mooist uit. Verder weet je over het algemeen zelf uitstekend wat je wel en niet wilt. Zijn er nog noemenswaardige minpuntjes? Eigenlijk niet. Succes gewenst!

Stier

Vooruitzichten sterrenbeeld Stier2017

Stier:

Jezelf aanpassen aan andermans eisen en niet helemaal (of helemaal niet) in je eigen tempo zaken kunnen aanpakken staan meer op de voorgrond in de eerste twee weken van oktober. De kaart de Kracht is verder van invloed vanaf de 15de. Je dan bijvoorbeeld door een ander laten wegdrukken of onbelangrijk maken, no way. De liefde voor dieren, je geestelijke en lichamelijke sterkte, verbondenheid met de natuur en het gehalte van je karakter tonen zullen dan duidelijk naar voren komen. Ten aanzien van de gezondheid komt als minpuntje de rug en de neiging tot overgewicht naar voren.

Tweelingen

Horoscoop sterrenbeeld Tweelingen medium

Tweelingen:

Meer tijd doorbrengen in de natuur, vaker ervoor zorgen dat je even loskomt van verplichtingen, luisteren naar het antwoord als je een vraag stelt (!) en om jezelf kunnen lachen vormen de aanraders voor oktober. Eens, minder leuk om te lezen maar wel reëel, je loopt anders meer kans op probleempjes of een dipje. En dan nu het goede nieuws: 1. alles waarbij veel concentratie vereist is gaat je vanaf de 18de prima af, 2. dingen scheppen met je verbeeldingskracht zal met name de eerste twee weken uitstekend lukken, 3. als je het echt wilt kun je op een heel effectieve wijze communiceren en 4. snelle groei op het gebied van de liefde, vriendschappen en spiritualiteit.

Kreeft

horoscoop sterrenbeeld medium

Kreeft:

Meeleven met mensen, oké. Zorg er alleen wel voor dat jouw energie niet weglekt naar anderen, Kreeft. Straks ben jij moe en de ander lekker opgeladen! Edelsteentherapie: zoek een mooie Bergkristal, Labradoriet of Citrien uit om bij je te dragen. Deze stenen kunnen helpen je aura te beschermen. Voorzichtigheid qua werk en geldzaken is ook een aanrader. Verder een beetje extra aandacht besteden aan de manier waarop je leeft en natuurlijk aan gezond en aantrekkelijk uitziende voeding, zo kom jij deze maand prima door, hoor. Leuk om te weten: zet je energie achter je woorden en gedraag jezelf hartelijk en zeker, dan heb je erg veel te bieden!

Leeuw

Vooruitzichten sterrenbeeld leeuw 2017

Leeuw:

Ben je bezig om iets steeds op dezelfde manier te doen, terwijl dat eigenlijk niet werkte? Stop er gerust mee. Benut kansen die je krijgt om te veranderen, dit kan zowel de liefde, werk, geldzaken en de gezondheid betreffen. Ben je ongewild single, onderneem initiatieven. De kans dat er een kanjer zomaar bij je aanbelt is niet zo heel groot, Leeuw. Deze periode kan een vruchtbare worden, voel je vooral niet geremd om iets uit te gaan proberen. Rood licht dus voor krampachtig iets vasthouden, zelfmedelijden en/of desinteresse. Groen licht voor werken met vormen en kleuren, nieuwe projecten en geloven dat je moed beloond gaat worden.

Maagd

Horoschoop sterrenbeeld medium

Maagd:

Over liefde en vriendschappen, de tarotkaart bokalen 5 duikt bij jouw teken op. Misschien ben je iets kwijt, maar wat veel belangrijker is, wat is er over? Soms kunnen conflicten zinvol blijken. In deze maand verdient je kruinchakra trouwens extra aandacht. Edelsteentherapie: Amethist is de aanrader, deze maakt kalmer en is ook heel geschikt als je een hoog gevoelig persoon bent. Het leven meer vieren, zaken als een leerproces zien plus stevig je eigen grenzen stellen én bewaken, daar doe je deze hele periode alleen maar goed aan, Maagd. Over werk: ambitie oké, maar wees liever voorzichtig als je met anderen praat over bepaalde plannen.

Weegschaal:

Vooruitzichten weegschaal sterrenbeelden 2017

Weegschaal:

Een goede balans vinden als het gaat om emoties en gedrag, je scoort een 8. Netjes! Vanaf de 11de ben je mogelijk af en toe wat lui en zul je minder energie hebben (zeker voor plichten die op je drukken), maar die invloed is na een paar dagen ook vast weer verdwenen. Je verleden beter kunnen parkeren, tot groot begrip in staat zijn, weer meer in beweging komen, het ziet er overwegend zonnig uit. Zijn er nog zaken die je beter niet of juist wel “moet” doen? Jawel. 1. Doe liever niet alsof je werkelijk overal verstand van hebt en 2. leef je uit in kunst en creatief zijn.

Schorpioen

Vooruitzichten schorpioen sterrenbeelden 2017

Schorpioen:

De hartchakra komt bij jou voor deze maand naar voren. Doen: bloemen/planten in huis halen, met betrekking tot een (betaald) project goed blijven doorpakken, beter kijken naar wat de buitenwereld je spiegelt, vanuit je hart leven/spreken, meer aandacht schenken aan de (buik)ademhaling en jezelf uitleven in het dragen van groene kleding en accessoires. Nog iets over de liefde: uit jezelf en durf een risico te nemen. De kaart de Geliefden duidt voor jouw teken onder andere op een grote behoefte aan veiligheid en zekerheid, kennis van goed en kwaad, aantrekkingskracht en een tijd van kiezen. Beter niet doen: frustraties onuitgesproken laten.

Boogschutter

horoscoop sterrenbeeld boogschutter medium

Boogschutter:

In de liefde en qua werk kunnen er (tegen de 15de) zaken spelen die je soms even chagrijnig laten zijn. Passende steen is de Lapis Lazuli. Deze kan onder andere helpen om relaties en een partner te accepteren zoals ze zijn, vergroot het vertrouwen in je eigen kunnen, versterkt de intuïtie, werkt op de keel- en voorhoofdchakra en kan ook uitkomst bieden tegen huiduitslag (door nerveuze oorzaken). Positieve vooruitzichten met betrekking tot 1. een studie, 2. je kennis vergroten op welk gebied dan ook en 3. erkenning krijgen. Als laatste: meer vrede hebben met het verleden en in staat zijn om met iets nieuws te beginnen, je kan het!

Steenbok

horscoop sterrenbeeld steenbok medium

Steenbok:

Volgens de kaarten mag je qua financiën tijdens deze weken meer rekenen op voorspoed. Hoe je omgaat met onderwerpen zoals tradities en geloof kan ook vaker op de voorgrond komen te staan. Verder van belang: over de juiste focus kunnen beschikken en zaken vanuit een nieuw/ander perspectief bekijken. Groen licht voor alles lekker luchten, je woning verfraaien en veel tijd besteden aan kokkerellen. Rood licht voor zelfingenomenheid, al te jaloers gedrag en onzorgvuldigheid in je oordeel. Gezondheid: virussen en bacteriën liggen op de loer. Geschikte edelsteen: een Robijn kan de afweerkracht bij een infectie helpen te versterken.

Waterman

horoscoop sterrenbeeld waterman medium

Waterman:

Trefwoorden zijn sparen, regelmaat en wijsheid. Financieel gezien is een appeltje voor de dorst bewaren wel zo verstandig. Vanaf de 4de even opletten of je wel voldoende rustpauzes neemt. Probeer verder gerust het één en ander uit, laat je niet ineens ontmoedigen als je niet gauw het idee krijgt er iets mee opgeschoten te zijn. Tegen de 14de wijzen de tarotkaarten op een verhoogd bewustzijn omtrekt van alles wat zich in je omgeving voltrekt. Leuk om te weten: deze weken kun je vaker filosofisch en ruim denkend ingesteld zijn. Minpuntjes: jezelf buitengesloten voelen in de werksfeer en liefdesperikelen die opdoemen tegen de 21ste.

Vissen

horoscoop sterrenbeeld medium

Vissen:

Vooral de eerste week ziet er mooi uit voor het volgen van een opleiding of workshop. Rond volle maan (de 16de) trekken de kleuren rood, blauw en groen je vermoedelijk meer aan. Goed (door)slapen lijkt dan overigens niet echt een sterk punt. Probeert iemand in deze maand je te beduvelen? De kans is groot dat je van een vriendelijk Visje dan verandert in een haai! Afrader: jezelf steeds herhalen tijdens discussies, doe er ook gerust eens het zwijgen toe. Aanrader: extra beweging versterkt je weerstand, (time-released) vitamine C ook. Over werk en geldzaken, extremen proberen te vermijden en werken aan oplossingen, helemaal goed.

Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium, heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie & coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke le

0909-9383 90cpm
Nicole
BOX: 06

Nicole

Helderziend/ heldervoelend/ helderruikend, Luisterend oor, Foto lezen, Tarot kaarten: Wees welkom, leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Nicole en ik ben er om jouw / u te helpen waar ik kan en waar nodig. Al op jonge leeftijd kwam i

0909-9383 90cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
Cheryl
BOX: 33

Cheryl

Medium, Paragnost, Tarotist, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute: Mijn naam is Cheryl Ik ben medium, helderhorend, heldervoelend en coach. Ik leg Orakel en Tarotkaarten. Ik werk vanuit mijn intuïtie en wat ik van mij

0909-9383 90cpm
In Memoriam: Ineke
BOX: 60

In Memoriam: Ineke

In Memoriam: 9 juni 2019 is onze dierbare collega Ineke Boonstra overleden. Dappere sterkte, krachtige, lieve en wijze Ineke.

We zullen je missen. Je was en bent een voorbeeld voor iedereen. We leerde je kennen via De Spirituel

0909-9383 90cpm
Annemieke
BOX: 10

Annemieke

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Nieuwetijdsspecialist.

0909-9383 90cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm