Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Maandelijks Vooruitzichten d.m.v. Tarot sterrenbeelden 2017 de maandvooruitzichten d.m.v. tarot voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram,stier, tweelingen, kreeft, Leeuw, maagd, weegschaal, schorpien, boogschutter, steenbok, waterman, vissen?

Haal eruit waar je iets mee kunt, veel leesplezier!

Ram

Vooruitzichten ram sterrenbeeld 2017

Ram:

De kans is groot dat je tijdens november veel gedaan krijgt van collega’s of eventueel een baas. Evenzogoed toch even opletten dat je niet teveel doordramt, Ram. Leuk is jouw neiging om de zaken levendig te houden. Minder prettig wordt het als je je belangstelling verliest en/of je gebrek aan tact laat zien. Het komt er eigenlijk ook op neer over hoeveel zelfkennis je beschikt (en of je gemeend sorry kunt zeggen als je te ver bent gegaan). Groen licht verder voor veel lachen, een reis plannen en in de liefde en vriendschappen vooral zoeken naar overeenkomsten in plaats van naar de verschillen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Stier

Vooruitzichten sterrenbeeld Stier2017

Stier:

Kunnen genieten van allerlei dingen, luisteren wat je dromen te vertellen hebben (ga eens via internet op zoek naar dromenuitleg) en extremen vermijden, daar doe je goed aan. De eerste twee weken van deze maand benutten voor onderzoek naar een voor jou belangrijke (gezondheids-)zaak, goed idee. Vanaf week 46 lijkt het ook beter uit te pakken als je eerst even langer nadenkt voordat je op de uitlatingen van anderen reageert. Spieren en gewrichten kunnen het zwakke punt vormen, ga naar de arts bij aanhoudende klachten. Tip: kijk of het dragen van een steen zoals de Magnetiet verlichting biedt.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Tweelingen

Horoscoop sterrenbeeld Tweelingen medium

Tweelingen:

Zonder dat je het misschien in de gaten hebt kun je soms de indruk wekken dat je steeds uit lijkt op je gelijk krijgen. Verwarring vermijden, de mensen in je omgeving beschouwen als een spiegel die je voorgehouden wordt, je eigen batterij regelmatig opladen (doe regelmatig iets wat je echt leuk vind en dus energie geeft), verveeld gedrag de kop indrukken en jezelf ook eens minder serieus nemen: helemaal oké. Gunstig: als je het werkelijk wilt kun je bergen verzetten. (Wel waar!) En vergis je niet, grote inzet en vriendelijk gedrag van jouw kant zal alleen maar beloond worden.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Kreeft

horoscoop sterrenbeeld medium

Kreeft:

Je best doen om meer gecenterd te blijven en voorzichtigheid qua financiën en werkzaken komen als eerste tot en met ongeveer de 13de bij jouw sterrenbeeld naar voren. Het zesde chakra (voorhoofdchakra) verdient deze maand extra aandacht. Bergkristal zou trouwens een mooie steen om bij je te dragen kunnen zijn, Kreeft. Deze bevordert het heldere denken en het zelf genezend vermogen. Plus dat deze kan helpen het gevoel “hier ben ik” te versterken! Andere aanraders: 1. op tijd flink gas terug nemen, 2. ontwijkend gedrag met name in de liefde, relaties en gezondheid vermijden en 3. een paar dagen op een mooi plekje gaan regelen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Leeuw

Vooruitzichten sterrenbeeld leeuw 2017

Leeuw:

Af en toe een beetje wispelturig overkomen geldt voor de eerste dagen. Oprechte complimenten maken je blij, onecht gedrag van anderen zal eerder afkeer oproepen. Vraag iemand om hulp als je er zelf niet uitkomt, Leeuw. Een juridische kwestie kan in jouw voordeel worden opgelost. Rood licht voor je energie (gratis) te laten weglekken naar anderen. Groen licht voor mediteren en visualiseren. Rond de 14de (volle maan) zal je scheppend vermogen op volle kracht kunnen draaien, maak daar gebruik van. Sociaal, vrijgevig en geen tijd en middelen verloren laten gaan, je scoort een negen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Maagd

Horoschoop sterrenbeeld medium

Maagd:

Voor jou als Maagd geldt onder andere de invloed van de tarotkaart de Gematigdheid. Objectieve informatie krijgen en de dingen in het juiste perspectief zien, wat dat betreft kan november een interessante maand voor je worden. Af en toe een beetje stout kunnen zijn, lekker met anderen kletsen en qua werk in staat zijn tot het sluiten van een compromis, het ziet er overwegend vriendelijk uit. Mocht er toch iemand kritiek op je leveren, nou en… Trek je er pas iets van aan als diegene echt als voorbeeld voor jou kan dienen, Maagd. Als laatste: rommel aan niets (technisch) als je er geen verstand van hebt, schakel liever een deskundige in.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Weegschaal:

Vooruitzichten weegschaal sterrenbeelden 2017

Weegschaal:

Oranje is de kleur die naar voren komt bij jouw teken (hoort bij het tweede chakra). Actie, enthousiasme en plezier willen maken staan centraal voor je. Zal dat altijd gaan lukken? Niet dus. Vanaf de 12de duikt ook regelmatig lui zijn en geen zin hebben in bepaalde verantwoordelijkheden op. Tja. Aan jou de keuze, Weegschaal. Hou liever gewoon op met “het tegenovergestelde” of te druk te doen. De kans dat er dan geen aanvaringen ontstaan wordt op die manier veel groter. De cijfers 2 en 4 kwamen in de kaarten meerdere keren naar voren. Inzake geldkwesties ligt de nadruk vooral op de laatste week.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Schorpioen

Vooruitzichten schorpioen sterrenbeelden 2017

Schorpioen:

Trouw blijven aan jezelf en het pad volgen dat bij je blijkt te horen, deze maand krijgt voor de meeste dagen echt een sterretje. Vaker met mensen omgaan die jou een goed gevoel geven, yesss. Ook vooral doen: jezelf focussen op je innerlijke gids, een klier verstandig terechtwijzen, iets aan je uiterlijk veranderen als het je niet (meer) bevalt en de moed erin blijven houden als je op zoek bent naar werk. Afraders met name zo rond de 15de: je eigen positieve overtuigingen ontkennen, jezelf onder druk laten zetten, in eerste instantie negeren wat je waarneemt en/of te agressief reageren.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Boogschutter

horoscoop sterrenbeeld boogschutter medium

Boogschutter:

Bij jouw teken komen de tarotkaarten de Kracht, de Geliefden en Pentagrammen 2 het meest prominent naar voren. Voel je de behoefte om te gaan schrijven, leef je uit. Jezelf op een speelse en creatieve wijze uiten wordt in elk geval positief beïnvloed. Van het leven genieten met een Maagd, Leeuw of Vissen, mooi! Het contact met (huis)dieren staat overigens ook meer centraal. De kans is verder groot dat je voor een keuze komt te staan. De vooruitzichten duiden er op dat je prima in staat zult zijn om op een heel effectieve en evenwichtige manier je leven in eigen hand te nemen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Steenbok

horscoop sterrenbeeld steenbok medium

Steenbok:

Stress kan zich naarmate november vordert iets meer laten gelden. Ga liever niet zitten wachten totdat iemand anders iets doet, kom voor jezelf in actie. Besteed aandacht aan alles wat er is gebeurd in je leven en sta open voor hulp. Heb je iets goed te maken? Doe het. Vraag je om advies, gebruik het dan ook. En dan nu het leuke nieuws: 1. aanmoediging, zorgzaamheid, steun en schouderklopjes van jouw kant zullen dankbaar ontvangen worden, 2. een hernieuwde vriendschap doet je goed en 3. qua werkzaamheden en praktische klussen worden de dagen vanaf de 17de zeer bevredigend.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Waterman

horoscoop sterrenbeeld waterman medium

Waterman:

Positief: een (geld)prijs/waardering ontvangen, kunnen beschikken over meer innerlijke kracht en weerstand, ook spiritueel gezien goed kunnen scoren en in je sas zijn met een nieuwe aanwinst. Mogelijke minpuntjes zijn het lastiger vinden om in het openbaar te spreken en jezelf emotioneel afsluiten als er tussen jou en de ander iets uit te praten valt. De vijfde chakra (keelchakra) komt naar voren, de keel kan nu het zwakkere punt zijn. Doen: de zee opzoeken, je expressie uiten, vaker naar de lucht/wolken kijken, iets met taal doen en de kleur blauw gebruiken in kleding en accessoires.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016

Vissen

horoscoop sterrenbeeld medium

Vissen:

Trefwoorden: nieuwsgierig en zachtaardig. De behoefte aan afwisseling staat de eerste weken op de voorgrond. Met de tekens Maagd, Stier en Schorpioen zal het goed/beter klikken, terwijl bijvoorbeeld (verwarde/nerveuze) Tweelingen en Weegschalen je minder liggen. Goed luisteren naar je eigen lichaam en je gevoel voor timing gerust vaker aanspreken vormen de aanraders. Het zit er verder dik in dat je al je talenten zult willen aanwenden om een partner en/of collega te steunen. Vanaf de 19de wordt het steeds belangrijker jezelf meer rust te gunnen, je eigen energie dient dan echt te worden aangevuld.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden november 2016