Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019

Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019

Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille en Ineke hebben geschreven voor 2019. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten juni 2019 door Jeannette:

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Juni: Probeer de cirkel te doorbreken….

De tijd gaat zo snel! Je hoort iedereen erover. Het lijkt wel of je daardoor ook helemaal niet toekomt aan het doen van leuke dingen. Even gezellig dat kopje koffiedrinken met de buurvrouw of een bioscoopje pikken met je zus. Of om een middag naar het strand te gaan. De Engelen wijzen je erop dat het oké is om af en toe eens wat werk uit handen te geven of om te kijken of je misschien wat afspraken, die niet zo veel haast hebben, te verzetten naar een later tijdstip.  De Engelen zeggen dat het belangrijk is om plezier te maken om weer je ´accu´ op te laden. Dat het ook zo belangrijk is om te genieten van het leven. Dus ga ervoor!

Voorspelling 2019 juni sterrenbeelden
Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019

Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019 door Irma:

Juni (Zomermaand of Rozenmaan) is de 6e maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. Andere namen voor de maand juni zijn Louwmaand, Grasmaand en Bloeimaand. Juni is genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter.
Astrologische gezien is Jupiter de energie van geestelijke en religieuze behoefte, verbreding van jouw horizon en expansie.

Ram:
Het wordt voor jou een heerlijke relaxte zomermaand. Juni wordt een aangename maand om veel te ondernemen, nieuwe dingen te doen en lekker actief te zijn. Laat alles even “los”. Verder voel je Venus in Stier en de Zomerzonnewende van 21 juni en hierdoor krijgt je zin om je huis op te ruimen, maar het geeft ook veel positieve energie.

Stier:
Je kunt rond 21 juni, de Zomerzonnewende,  wat gevoelig reageren op je omgeving. Er komen vragen op je af en het is voor jou heel belangrijk om er achter te komen wat de “waarheid” is. Maar dit geeft ook ruimte om met de mensen om wie je geeft diepere gesprekken te voeren die jullie dichter bij elkaar brengt. Tot de zomer maanden vind je het fijn om gezin, familie aandacht te geven en daardoor zullen relaties goed verlopen

Tweeling:
Heb je nu een relatie dan is het misschien aan het begin van 2019 wat turbulent geweest. Maar er komt meer rust. Het is wel belangrijk dat jij je vasthoudt aan bepaalde beslissingen die je de afgelopen maanden hebt genomen. Vanaf maart/april is er een besef gekomen dat je misschien een andere weg wilt inslaan op je werk. Vertrouw op jezelf en je heldere intuïtie.

Kreeft:
Juni wordt een heel bijzondere maand voor je waarin je van alles intens zult genieten. Juni is voor jou een maand van innerlijk licht, harmonie en vanaf eind juni ga je de komende maanden een behoefte voelen om je meer te verdiepen in jouw verleden en je “roots”. Wees op financieel gebied deze maand voorzichtig.

Leeuw:
2019 is voor jou het jaar van ontmoetingen maar Saturnus is retrograde en dat kan  betekenen dat je deze maand liever wat meer rust neemt en alleen wil zijn. Ontspannen en creatief bezig zijn is belangrijk om tot rust te komen. Vanaf 21 juni is de Zonnenwende en vanaf deze periode is er een groeiende behoefte om een spiritueel evenwicht te vinden in je leven.

Maagd:
Juni is een liefdevolle en harmonieuze maand. Maar ook wat betreft je werk voel je een positieve energie en krijg je veel voor elkaar door je charme. Op relatie gebied ziet het er ook goed uit. Als je een partner hebt, dan groeien jullie naar elkaar. Maar als je single bent

kan juni ook wel eens een mooie maand voor je worden. 2019  is voor jou sowieso een jaar van minder stress en meer geluk. Doe dingen die jou gelukkig maken.

Weegschaal:
Deze maand kun je een belangrijke beslissing nemen, het heeft te maken met je werk of met je huis. Schiet niet in de stress, daar schiet je niets mee op. Luister naar je gevoel en je intuïtie, dat zijn jouw beste raadgevers. Je merkt ook dat je steeds meer positieve energie en ambitie krijgt, maar blijf wel letten op je gezondheid. Verwen jezelf een keertje!

Schorpioen:
Je bent druk met je carrière en misschien komt het er minder van om er eens tussenuit te gaan. Het is goed om zo nu en dan even rust te nemen.  2019 is voor jou het jaar van de keuzes en de beste kansen komen in juni. Hiermee ga jij je zelfvertrouwen vergroten en Saturnus gaat jou hierbij ondersteunen. Er komen vanaf 21 juni, de Zomerzonnewende, kansen op je pad die jou helpen om je doelen te verwezenlijken.

Boogschutter:
Misschien heb je het al gemerkt maar er is op dit moment een energie die met jou meeloopt, die ervoor zorgt dat je grote stappen in je carrière kunt zetten. Je krijgt het gevoel dat jij je vleugels kunt uitslaan en verder in je ontwikkeling gaat. Jupiter reist dit jaar met jou mee en dat geeft een positieve energie en mogelijkheden tot groei en verbreding van jouw horizon.

Steenbok:
Je zit nog steeds in de periode dat Saturnus en Pluto een verbinding maken. Dit betekent dat er tot en met juli kansen en mogelijkheden op jouw pad komen en die kunnen een verandering in je leven brengen, die goed voor jou, je werk, relaties en gezondheid zijn. Maar vooral van 21 juni, de Zomerzonnewende, ben je bezig om veranderingen en verbeteringen door te voeren in je werk.

Waterman:
Zoals ik al aan het begin van 2019 aangaf gaat dit jaar jou meer rust en evenwicht geven. Je zit op dit moment in een periode dat er mooie kansen en successen op jouw pad komen. Zowel mei als juni zijn over het algemeen succesvolle maanden voor jouw carrière. Van mei tot en met half september kun je een ( innerlijke) spirituele “reis” maken die jou nieuwe inzichten geeft. Het zal een helende reis zijn waarin jij oude pijn loslaat.

Vissen:
Je hebt het zo nu en dan ook even hard nodig om zaken te verwerken en alles op een rijtje te krijgen. De komende maanden is het de tijd, als je niet meer tevreden bent over je baan, om constructieve plannen te maken die kunnen leiden tot een aantal interessante kansen. Als jij je vermoeid voelt dan is het goed om je te richten op een nieuw dieet of een andere lifestyle. Lichamelijke en geestelijke ontspanning zijn heel belangrijk voor je.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019 Mireille:

Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2019.

Sterrenbeelden 2019 juni:

Ram: Bekers Aas staat deze maand in jouw thema, beste Ram. Je hebt toch al niet echt te klagen, de Kosmos is jou goed gezind. Emotioneel voel je je rijker dan ooit tevoren en spiritueel ben je vervuld en voldaan. Vertrouw er nu eindelijk ook echt op dat je niet meer hoeft te strijden. Alles waar je voor gewerkt hebt is er. Word één met je nieuwe ik en geniet van de liefde en successen..

Stier: Stier, denk goed na voor je beslissingen neemt die niet meer terug te draaien zijn. Besteed genoeg zorg en aandacht aan je relaties, in het bijzonder je liefdesrelatie. Vrees niet om je ware gevoelens te tonen. |Je hebt niets te verliezen, wel te winnen als het om je geliefde gaat. Misschien is het raadzaam je even op jezelf te concentreren, met name op je balans. Neem rust, zonder je wat meer af en neem tijd om te mediteren, te wandelen of te sporten (stofjes aanmaken!). Een dagje naar de sauna of een goede massage doen ook wonderen. Een diepgaande langdurige relatie ligt in het verschiet, Stier! Let op, deze kan ook duiden op een langdurige, waardevolle nieuwe vriendschap.

Tweelingen: Hoe zit het, Tweelingen? Heb je nu die knopen al doorgehakt? Je dromen kunnen werkelijkheid worden als je daarvoor kiest. Hierdoor zul je ook ervaren dat de ‘last’ die je droeg zwaarder was dan dat je besefte. Je hebt eigenlijk je eigen scheppingskracht wat onderdrukt. Nu je hier bewust van bent, kun je eindelijk beslissen en voor je doelen gaan. Dus niet twijfelen aan jezelf. Op het gebied van liefde hoef je niet te klagen! Harmonie, passie en romantiek laten je deze maand glimlachen.

Kreeft: De tarotkaart Bekers 2 heeft deze maand invloed op verzoening, liefde, zielsliefde en het gevoel van thuiskomen. Voor de single Kreeft betekent deze kaart een ontmoeting op zielsniveau wat een gevoel van herkenning en diepe genegenheid met zich meebrengt.
Gebonden Kreeft, er komt verdieping op emotioneel en spiritueel niveau in je relatie. Hierdoor zul je veel meer evenwicht en voldoening gaan ervaren.

Leeuw: Dit belooft een heerlijke maand te worden, Leeuw. Juni staat in het teken van liefde, succes, een nieuw begin en voldoening. Niet verwerkte stukjes kun je nu eindelijk loslaten en je mag je focus verleggen naar ontplooiing van al je talenten. Durf realistisch te kijken naar de situatie en keer even naar binnen. Door een plotseling inzicht weet je exact welke stappen je het beste kunt gaan zetten. Wat de liefde betreft, kun je gelijkwaardigheid verwachten.

Maagd: De tarotkaart De Geliefden belooft wat, Maagd. Laat even alle details voor wat ze zijn en stap in je gevoel. Je kunt nu eenmaal niet over alles controle hebben en de liefde is geen zaak van analyseren, controle en punctualiteit. Liefde leef je met je hart. Ook kun je deze maand rekenen op een overwinning door je eigen harde werken, je kritisch analytisch vermogen en je doorzettingsvermogen. Vind dus de balans in hart- en hoofdzaken en gebruik je talenten daar waar ze nodig zijn.

Weegschaal: Tijd voor actie, Weegschaal. Het zal je veel meer opleveren dan je voor mogelijk houdt. Stop met piekeren, twijfelen en dat eeuwige afwegen. Ga voor jezelf en je doelen, de rest volgt vanzelf. Op het gebied van liefde zul je ten eerste eerlijk naar jezelf moeten zijn. Koppel de verwachting even los van de ander omdat je bang bent om te kwetsen. Bedenk wat je advies in dit opzicht zou zijn als het zou gaan om je beste vriend? Dan is dat het advies dat voor jou ook opgaat. Spreek je weloverwogen uit en je zult zien dat dit juist helderheid en verdieping oplevert.

Schorpioen: Wees vrij in het tonen van je ware gevoelens, Schorpioen. Je bent heel sensitief en je vindt het lastig om je werkelijke gevoelens en emoties te laten zien. Vertrouw gewoon op je enorm sterk ontwikkelde intuïtie en paranormale vermogens!  Weet dat je dan je niks kan gebeuren! Het zal je alleen maar een prachtige, oprechte verbinding opleveren die in het teken van gelijkwaardigheid staat. Houd er rekening mee dat een mannelijk contact over zee zich aandient. Deze persoon zou  je zelfs te hulp kunnen schieten bij een ‘probleem’ waar je zelf even niet uit lijkt te komen. Let er wel op dat je je niet laat manipuleren!

Boogschutter: Harmonie en huiselijk geluk voeren deze maand de boventoon, Boogschutter. Probeer ook eens even tot rust te komen. Die drang naar impulsen brengt ook veel onrust met zich mee. Zorg dat je eerst alle feiten op een rijtje zet, dan kun je met een gerust hart belangrijke beslissingen gaan nemen. Want belangrijk zijn ze zeker! Er komen veranderingen aan, als jij de juiste beslissingen durft te nemen vanuit rust en bezinning. Zorg dat je niets over het hoofd ziet. Dit gaat succes en financiële groei opleveren.

Steenbok: Deze maand staat in het teken van gevoelszaken en oude wonden kunnen toch nog even opspelen. Juist hierdoor zullen deze ook echt geheeld kunnen worden. Heb geen angst voor zaken op liefdesgebied. Het leven kan echt heel mooi zijn, dus ga ervoor. Op spiritueel vlak zul je wederom groei doormaken. Voltooiing vindt plaats in de verbinding tussen en samenwerking van geest, ziel  en lichaam. Die gaan echt perfect met elkaar in balans komen. Geniet ervan. Dit evenwicht zal je namelijk erg veel opleveren. Je mag trots zijn op wie en wat je bent, je hebt niets cadeau gekregen.

Waterman: Waterman, je bent een ware rebel deze periode. Een mooie bijkomstigheid is, dat de tarotkaart De Hoge Priester ook  een kijkje komt nemen. Hierdoor kun je het één met het ander een beetje doseren. Te serieus en zwaar op de hand is ook nergens voor nodig. Je zult deze maand een ware leerling in de meester zijn en de meester in de leerling. Ook mag je best op je strepen staan en keuzes voor jezelf maken, hierdoor leer je jezelf ook liefhebben. Spiritueel gezien zal er veel groei en verdieping zijn. Op het gebied van liefde wacht je een passionele ontmoeting die voor het nodige avontuur kan zorgen.

Vissen: De tarotkaart Zwaarden Koningin zorgt er komende maand voor dat je strategisch en doortastend te werk gaat. Probeer niet op alle details te letten. Controle is prima, maar waak wel voor een obsessieve controle, deze dient je niet. Stap eens uit je comfortzone en toon lef, daar kom je heel ver mee. Zaken die wat stroef-achtig leken te verlopen, draaien  als een blad aan een boom om en gaan ineens winst en succes opleveren. Geef aandacht aan je spirituele ontwikkeling en stel jezelf open voor wijsheden van anderen. Eén plus één is namelijk drie in jouw geval.

Maandvooruitzichten juni 2019 door Ineke:

toekomst voorspelling

Juni 2019: Verbinding

We zijn allemaal met elkaar verbonden. Dat betekent ook dat we veel verantwoording dragen. Soms lijkt het alsof wat wij doen alleen onszelf betreft. Maar dat is niet zo. Alles wat we doen en denken heeft invloed op anderen. Alles is met iedereen verbonden. Dat betekent dus dat als jij iets ten goede verandert, dat voor alle mensen geldt. Het is een schitterend mysterie, waar we niet altijd weet van hebben. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn én het welzijn van anderen. De helende engelen helpen je er natuurlijk bij. Maar, het is en blijft een grote verantwoordelijkheid.

voorspelling 2019
Maandvooruitzichten sterrenbeelden juni 2019

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.