Maandvooruitzichten maart 2019

voorspelling 2019

Maandvooruitzichten maart 2019

Maandvooruitzichten maart 2019: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille en Ineke hebben geschreven voor 2019. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten maart 2019 door Jeannette:

voorspelling toekomst

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Maart: spelen als een kind….

De maand maart staat in het teken van ´kinderen´. Zou je graag een andere richting opgaan wat werk betreft? Heb je een wens om met kinderen te gaan werken? Lesgeven aan kinderen of voel je je geroepen om kinderen te gaan coachen? Misschien denk je wel aan yoga voor kinderen. Dat zou weleens je roeping kunnen zijn. Schenk aandacht aan je gevoelens. Of heb je een kinderwens, dan is die tijd misschien nu voor je aangebroken. Maar bij ´kinderen´ kan het ook gaan om het kind in jezelf! Ben je de laatste tijd druk bezig geweest met van alles en nog wat?  Dan geven de Engelen aan dat het tijd is om wat gas terug te nemen en om wat leuks te gaan doen.

Jaarvoorspelling

Maandvooruitzichten maart 2019 door Ineke Boonstra:

toekomst voorspelling

Je vind hier dus het maand overzicht van maand juni 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Maart 2019: Troost

Dit is de maand van verbinding. Wij zijn bij je. Je bent niet alleen! Wij, de hemelse wezens zijn bij je en omarmen je. Soms zijn er momenten in je leven dat je troost nodig hebt. Wie niet zou ik zo zeggen. Maar weet dat nieuwe deuren open gaan. Jij mag daar doorheen stappen. De wereld en haar bewoners zien je graag lachen, omdat dit vreugde brengt. EN dat heeft de wereld zo nodig. Op deze manier maak jij de wereld een prachtige plek om te vertoeven.

voorspelling 2019

Maandvooruitzichten maart 2019 door Mireille:

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2019 voor maart:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2019.

Sterrenbeelden 2019 Maart:

Ram: Let op dat je geen blessure oploopt met te fanatieke lichaamsbeweging, pittige Ram. Als je geen conflicten wilt, gebruik dan liever flink wat stroop en vergeet de azijn! Denk verder dan het moment. Wie het laatst lacht…. Houd emoties onder controle en gebruik je intellect, daar kom je veel verder mee. Er komt hulp en raad uit onverwachte hoek, maak daar gebruik van!

Stier: Verandering en transformatie zowel van binnenuit als uiterlijk. Misschien een nieuw interieur of een hele nieuwe outfit/kledingstijl? Je bent toe aan deze grote veranderingen op alle vlakken. Emotioneel, spiritueel, zakelijk en sociaal gaat het hele roer om. Geniet ervan. De reis er naartoe is net zo belangrijk als het doel zelf, misschien nog wel belangrijker. Vrijgezelle Stier… Cupido heeft plannen, wacht maar af!

Tweelingen: Ook deze maand is een kwestie van doorzetten en gewoon doen! Laat je door niemand belemmeren of afremmen, Tweelingen. Het einde van een levensfase is nu echt in zicht en acceptatie is de sleutel. Op het gebied van liefde kan het even wat wankelen, maar als jij jezelf goed in acht neemt, jezelf op tijd even oplaadt en je terugtrekt voor balans komt ook dat allemaal goed.

Kreeft: Nieuws over geldzaken in positieve zin. Dit zal een grote glimlach op je gezicht doen verschijnen. Mocht je nog wat strijd ervaren met een of ander, zet door! Integriteit wint altijd. Blijf naar je intuïtie luisteren, dat geeft voldoening en zelfvertrouwen omdat je intuïtie klopt. Goed nieuws over je toekomst! Succes is daadwerkelijk in zicht. Laat veeleisende mensen niet teveel aan je trekken, genoeg is genoeg.

Leeuw: Vooruitgang in intense processen en nieuwe projecten. Plotselinge verrassingen in de liefdessfeer. Ben je er klaar voor, Leeuw? Zorg dat je emotioneel in balans blijft. Er zal zowel op privé vlak als op de werkvloer een turbulente tijd aanbreken. Je mag zeker niet vergeten te genieten van je succes! Houd je hoofd erbij want dingen kunnen ineens snel gaan.

Maagd: Je voelt je als een vis in het water, ijverige Maagd. Gunstige berichten over financiën zijn onderweg. Luister naar je gevoel en twijfel daar geen moment aan. Let wel op dat je niet weer te goedig bent voor anderen en laat geen misbruik van je maken. Op het gebied van liefde ga je een nieuw avontuur tegemoet en dit zal je veel vreugde brengen. Wees niet zo gereserveerd, gooi gewoon eens een keer alle remmen los.

Weegschaal: Ondanks alle positieve ontwikkelingen van afgelopen periode, is het wel zaak dat je niet alles door een roze bril gaat bekijken, Weegschaal. Laat je niet beïnvloeden en manipuleren door derden. Dat zou je nog wel eens duur kunnen komen te staan. Als je de focus op jezelf en je plannen weet vast te houden, zul je zien dat die je juist veel op zullen gaan leveren en kun je van je bereikte successen genieten. Luister goed naar je intuïtie en volg jouw gevoel.

Schorpioen: Relationeel gezien zal het zeker niet saai worden komende periode, passievolle Schorpioen. De tarotkaart De Dwaas geeft aan dat je even kinderlijk en zuiver van geest mag zijn en het kleine kind in jezelf mag omarmen. Dat neemt niet weg dat je ook je haarscherpe verstand moet blijven gebruiken. Vind daarin de balans. Luister meer naar je innerlijke stem en gebruik je verstand zorgvuldig. In die combinatie ligt de sleutel.

Boogschutter: Je hebt de beproeving van vorige maand keurig doorstaan. Je moet nog wel een keuze maken waar je al langer over nadenkt. Wordt het geen tijd om gewoon de knoop door te hakken, Boogschutter? Dat levert je alleen maar winst op. Denk in het positieve, niet alles wat een verlies lijkt is ook een verlies. Op het gebied van liefde en relatie komt er rust, steun en meer vertrouwen in jullie band.

Steenbok: Financieel zit het je echt mee komende maand, Steenbok. Op huiselijk vlak kun je veel harmonie en warmte verwachten. De maand maart is een stabiele maand waarin je alles kunt overzien en even kunt weg mijmeren bij de gedachte dat je eigenlijk wel een heel fijn leven hebt. In romantisch opzicht wordt het genieten, je zult je echt geliefd voelen. Wees niet te geremd door de enorme structuur die je zo graag handhaaft. Genieten is ook belangrijk!

Waterman: De Liefde lonkt naar je, zoals je vorige maand ook al kon lezen. Dat betekent dat je best wat rebels en stoutmoedig mag zijn. Let echter wel op dat je zuiver blijft en verleidingen jou niet de baas laat worden. Anders kun je zelf volledig uit balans raken en ben je het overzicht kwijt. Speel, stel jezelf open! Vernieuwing, verbinding en diepgaande passie op het gebied dat liefde heet zul je daadwerkelijk ontmoeten. Op financieel vlak kun je een enorme meevaller verwachten.

Sterrenbeeld van deze maand is Vissen: Trefwoorden: Vreugde, Kracht, Succes, Spirituele en emotionele voltooiing. Lieve Vissen, gevoelszaken, spiritualiteit en in actie komen staan komende periode zeker op jouw agenda. Geef je over aan je dromen en luister zorgvuldig naar je Goddelijke ingevingen. Sommige keuzes vragen offers. Het offer zal echter geen verlies blijken. De verborgen zegening zul je dan ook snel inzien. Je mag je gaan verheugen op een hele nieuwe en schone toekomst met vele mooie uitdagingen.

Liefde: Nieuwe liefde of een hernieuwde liefde hangt om je heen, aan jou wat je ermee doet. Mochten oude angsten nog parten spelen, dan is het misschien een goed idee om die achter je te laten en je hart te openen voor ware liefde en genegenheid. Bereid je voor op een confronterende verbinding die, omdat je met zielsliefde te maken hebt, diepe indruk op je kan maken.

Gezondheid: Chaos is voor niemand goed, dus tijd om schoon schip te maken, Vissen. Neem ook vooral veel rust en zoek de stilte regelmatig op. Yoga of meditatie kunnen wonderen verrichten. In de badkamer vertoeven met kaarslicht en een ontspannen muziekje is ook zeker een goed alternatief.

Werk & Carrière: Succes en financiële winsten komen jouw kant op na een periode van doorzetten en vertrouwen hebben in je harde werken, Vissen. Je spiritualiteit zal toe gaan nemen, maak daar in alle opzichten gebruik van. Je zult gewaardeerd en gezien worden in je harde werken en hierdoor worden jou ook nieuwe kansen geboden.

Edelsteenadvies: Smaragd activeert het Hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid. Smaragd bevordert je spirituele groei, boost jouw vooruitziende blik en geeft meer helderheid van geest.

Chakra meditatie/aandacht tip: Probeer aandacht te schenken aan al je Chakra’s en concentreer je regelmatig wat meer op het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra en het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra.

Kleuradvies: Je mag best een beetje knallen hoor in je kleurgebruik. Denk daarbij aan magenta, violet en koningsblauw. Wissel deze af met wat pasteltinten voor een perfecte balans.

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.