Maandvooruitzichten februari 2018

voorspellingen 2018 Medium paragnost sterrenbeelden Astro Mireille medium TV februari (

Maandvooruitzichten februari 2018

Maandvooruitzichten februari 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille, Ineke en Deborah hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten februari 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Februari: Staat in het teken van het loslaten van zorgen en angsten…

Staat in het teken van het loslaten van zorgen en angsten. Maak je jezelf ongerust, dat kan over van alles zijn, en weet je even niet hoe je verder moet? Zie je op tegen een reis die je gaat maken of heb je een hulpvraag over een huisdier? Door je te richten op de angstenergie, ga je juist vervelende situaties naar je toe trekken. Roep dan de hulp van Aartsengel Rafaël aan. Daar iedereen geboren is met een vrije wil, mogen Engelen niet uit zichzelf ingrijpen tenzij het om een levens bedreigende situatie gaat. De kleur van Rafaël is smaragdgroenBrand een groene kaars of draag een Malachiet om gebruik te maken van de helende krachten van Rafaël. Stort je hart bij hem uit. Vraag voordat je gaat slapen aan Rafaël om je toe te dekken met zijn smaragdgroene deken voor een goede nachtrust. Je kan dat ervaren als een heerlijk aangename warmte die je ineens over je heen voelt komen. Rafaël kan je ook begeleiden, na de drukke feestmaanden, als je een weg zoekt naar gezondere voeding en de lichaamsbeweging die perfect bij jou past.

Aartsengel voorspelling

Maandvooruitzichten februari 2018 door Ineke Boonstra:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Je vind hier dus het maand overzicht van maand februari 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Februari- drie van aarde:

Februari sluit hier schitterend op aan. Je mag luisteren naar de kracht van je creativiteit en de erkenning van de hoge kwaliteit van je werk. Richt je op werk dat je passie heeft en voer het uit naar je beste vermogen. Je kunt iets moois maken, jezelf een stap vooruit brengen in je carrière. Weet je, we zijn zo geneigd o het werk dat we laten zien te bagatelliseren maar de engelen laten je weten: focus je en weet dat het werk wat je doet van hoge kwaliteit is. Wat het ook is.

Engelen tarot medium voorspelling

Maandvooruitzichten februari 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 voor februari:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram: Financieel voordeel, blijf alert op innerlijk en uiterlijke balans. Zo behoud je deze energie van overvloed. Inspanning en ontspanning zijn woorden die je goed moet toepassen om die balans te creëren.

Stier: Ga niet weer opnieuw twijfelen aan jezelf. Dat is nergens voor nodig. Gewoon even de splinter eruit trekken en doorgaan. Ga veel wandelen en eventueel zou yoga of meditatie je extra kunnen ondersteunen. Je zult een enorme transformatie ondergaan in veel opzichten. Denk daarbij aan: creativiteit, intuïtie, paranormale ontwikkeling, nieuwe inzichten en een diep emotionele gevoeligheid. Zoek jezelf hierin en de kosmos doet de rest!

Tweelingen: Stel jezelf open voor nieuwe vriendschappen en durf jezelf ook iets afhankelijker op te stellen. Je kunt niet alleen maar onafhankelijk zijn. Je hebt ook vrienden en vriendschap nodig. Verleg je focus en doe het juist eens op een manier die je niet gewend bent van jezelf. Je zult jezelf nog verassen.

Kreeft: Tarotkaart De Wereld vertelt dat de wereld komende periode aan je voeten ligt lieve Kreeft. De cirkel is rond en je gaat een nieuwe fase in. Durf te dromen en deel je dromen met anderen die samen met jou ervoor kunnen zorgen dat het niet bij dromen blijft. Succes in het vooruitzicht!

Leeuw: Tijd om initiatieven te nemen, beste Leeuw. Neem rust waar je kunt om op te laden voor de volgende ronde. Liefde komt ook zeker weer om de hoek kijken. Geniet van wat je met je harde werken de afgelopen maanden hebt bereikt. Opwindend nieuws is onderweg!

Maagd: Juiste inzet van jouw intuïtieve vermogen en heldere inzichten, zorgen voor de juiste keuzes die je verder zullen gaan brengen. Je zult meer respect van je naaste omgeving gaan ervaren. Luister naar een wijze vrouw, ze is je gunstig gezind. Haar raad levert de juiste dingen voor je op.

Weegschaal: Let op dat je fantasie je helderheid niet vertroebelt. Dromen is goed, maar blijf wel realistisch. Creativiteit en fantasie zijn prachtige en noodzakelijke gereedschappen, blijf wel geaard met 2 voeten op de grond. Je hebt een aantal waardevolle en leerzame lessen doorlopen, ben je klaar voor het echte werk?

Schorpioen: Er is niets mis mee als jij je ego deze maand inzet om je reputatie positief verder uit te bouwen. Je reputatie boosten zal jou van dienst gaan zijn. Als jij jouw intelligentie en vastberadenheid  inzet en als een echte Schorpioen besluit om tot het gaatje te gaan, dan geef jij jezelf een prachtige kans die je jezelf zeker niet moet ontzeggen. Het succes zal ongekend zijn.

Boogschutter: Je hebt een goede basis gelegd voor succes op het gebied van ondernemen of  voor een nieuw project, beste Boogschutter. Je hebt keuzes gemaakt en bent gestopt met strijden en vechten op het moment dat je besefte niet tegen een ander maar tegen jezelf te vechten. Briljant inzicht! Je bent nu zover dat je weet dat alles een keuze is en geen keuze maken ook een keuze is.

Steenbok: Maak je maar op voor een grote omwenteling en zorg dat je goed uitrust bent om vol energie van start te gaan in deze nieuwe fase van 1001 nieuwe mogelijkheden. Emotioneel lijk je verlies te ervaren. Je hebt het gevoel iets kwijt geraakt te zijn, maar wees eens eerlijk? Ben je echt iets kwijt of ergens van verlost? Pijn misschien?

Waterman: Even doorzetten, lieve, gevoelige Waterman, je bent er bijna. Laat je niet van de wijs brengen. Eigenlijk wordt er gewoon een beroep gedaan op je vindingrijkheid, niets mis mee. Zet je krachtige, slimme, communicatieve vaardigheden in en laat zien hoe uniek je bent en je kunt jouw zegeningen tegemoet zien.

Vissen: Deze maand belooft succes en vooruitgang. Goed gedaan, lieve Vissen. Je bent de confrontatie met jezelf aangegaan en daarmee ben je de verbinding met jouw hogere zelf aan het versterken en verdiepen. Een moeizame situatie wordt hierdoor ook opgelost zonder dat jij nog veel energie in deze ‘problematiek’ op zichzelf hoeft te steken. Dat heb je namelijk al gedaan door de verbinding met jouw hogere zelf te verdiepen.

Maandvooruitzichten februari 2018 door Deborah:

oorspellingen 2018 Medium paragnost Deborah (1)

Voorspelling maandenergie februari 2018:

Februari: Deze maand zal je je meer vrijer voelen dan anders. Je zit lekker in je vel en dat straal je uit. Deze maand zal je vooruitgang boeken als je een eigen onderneming hebt en je maakt plannen om dingen uit te breiden. Er zullen gesprekken plaats vinden met mensen die samen met jou dingen willen gaan opzetten. Dat wat vorige maand nog leek als of het je je kruit had verschoten, zal je nu weer op een andere manier toegeworpen krijgen. Soms hebben dingen tijd nodig om het juist op je pad te laten verschijnen. Ga nooit voor het eerste de beste wat er langs komt maar blijf altijd voelen in je hart of je hier blij van wordt. Een vriend of vriendin heeft jouw hulp nodig deze maand. Hij of zij gaat een grote stap maken en heeft alle steun nodig die hij of zij maar kan gebruiken. Je weet ook dat jij niet veel later dezelfde stappen zult gaan maken. Je bent er aan toe om een nieuwe weg in te slaan en dat kan een verhuizing betekenen of een andere grote verandering in jouw leven. Toch zal je nog even geduld moeten hebben want je hebt nog iets af te maken daar waar je nu zit. Jouw aantrekkingskracht is enorm dus je zal veel aandacht krijgen, maar niet de aandacht die je graag wenst. Een onverwachte ontmoeting met iemand zorgt voor wat spanning. Toch heeft dit meer te maken met de ander dan met jou. Deze maand is er echt om de dingen duidelijker te maken voor jezelf en het universum, zodat het weet waar het de energie op mag richten.

Voorspellingen 2018 ParaVisie door Mireille:

Astro Medium Voorspelling tv media

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke l

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Margret
BOX: 12

Margret

Helderziend, Heldervoelend, numerologie, transformatiecoach, spiritueel raadgever, HSP. Hallo, welkom, Mijn naam is Margret. Mijn motto luidt: "inzicht geeft energie"! Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige nieuwentijdskinderen

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm