Maandvooruitzichten april 2018

Maandvooruitzichten april 2018

Maandvooruitzichten april 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille, Ineke en Deborah hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier met de maandvooruitzichten maart 2018!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten april 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

April: Hoeraaaaaa, het is weer voorjaar….

Hoeraaaaaa, het is weer voorjaar. April staat in het teken van lentekriebels. Niet alleen is er behoefte om de ramen en deuren weer lekker open te ‘gooien’ en om de eerste warme zonnestralen te verwelkomen. Jouw lichaam heeft ook behoefte om weer gereinigd en om gereset te worden. Zeker als je te veel binnen hebt gezeten en met veel mensen in aanraking bent geweest. Voel je je moe en wat stram? Dan is het hoog tijd om jouw chakra’s te reinigen. Eigenlijk is het verstandig om de chakra’s regelmatig te reinigen. Roep Aartsengel Metatron aan met de intentie om met zijn ‘Kubus van Metatron’ jouw kruinchakra binnen te gaan, om de chakra’s te openen, te reinigen en om ze vervolgens op elkaar af te stemmen. Misschien voel je een lichte druk of gekriebel bij de kruinchakra als Metatron de kubus door jouw lichaam laat gaan, terwijl je zit of ligt. Na de reiniging merk je dat je meer energie hebt en ervaar je een lekker fris gevoel in je hoofd. De aura van Metatron is violet met lichtgroene strepen en de edelsteen die bij hem past is Watermeloentoermalijn.

Maandvooruitzichten april 2018 door Ineke Boonstra:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Je vind hier dus het maand overzicht van maand april 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

April- Ridder van de lucht:

Opnieuw mag je gebruik maken van je creativiteit. Er gebeuren veel dingen achter elkaar. Ook nu wordt er weer van je gevraagd, kijk in je hart. Moet je aanvullende beslissingen nemen? Doe dat dan. Er zijn zeer veel creatieve oplossingen. Ga eens uit van minder voor de hand liggende oplossingen. Je bent een intelligent mens die supersnel kan overwegen. Maak daar gebruik van. Soms is het handig om ook raad te vragen. Doe dat bij iemand die je na aan het hart staat.

Maandvooruitzichten april 2018

Maandvooruitzichten april 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 voor april:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram: Tegenstand en tegenwerking lijk je te hebben overwonnen. Erkenning voor wie je bent en waar je hard voor gewerkt hebt is het thema van deze maand, Ram. Geniet van wat je bereikt hebt en spring niet direct weer in een nieuw avontuur. Neem ook tijd om te genieten, zodat je volgende avontuur ook eenzelfde succes zal zijn.

Stier: Promotie en groei is deze maand een belangrijk thema voor jou, lieve krachtige Stier! Je krijgt een aanbieding, durf ervoor te gaan. Wat je hebt ingezet en gegeven krijg je nu dubbel en dwars terug vertelt de Tarotkaart ‘Munten 6’. Geniet van je succes en de transformatie van afgelopen periode. Je kunt niet meer terug, maar zou je dat willen?

Tweelingen: Je krijgt een voorstel voor de toekomst. Wijs dit niet zomaar af. Het zal je toekomst kunnen veranderen op een positieve wijze. Als het leven naar je lacht, moet je teruglachen en je kansen zien. Maak gebruik van je uitstekende aanpassingsvermogen Tweeling, dan gaat het je lukken.

Kreeft: Als je vorige maand geluisterd hebt naar het advies een stapje terug te doen om goed in balans te komen, begrijp je deze maand nog beter waarom. Successen na een strijdbare periode zijn volop in beweging. Niet meer twijfelen. Zet door, er is geen weg terug, de weg naar successen en overwinning lonken naar je.

Leeuw: Je zult deze periode ook met wat hindernissen te maken gaan krijgen , Leeuw. Maar dat is nooit zonder reden. Hindernissen zouden voor jouw strijdlustige aard geen probleem hoeven te zijn en zetten je weer perfect in je focus. Wees niet te gretig Leeuw, dan zou het destructief kunnen gaan worden.

Maagd: Rust, reinheid en regelmaat is voor ieder mens belangrijk. Maar komende maand voor jou met name, lieve Maagd. Even terug naar strakke structuur en discipline zullen je goed doen. Voorkom overhaaste beslissingen en laat je door niemand beïnvloeden of iets wijsmaken. Jouw intuïtie wijst je de juiste weg.

Weegschaal: Groei en zelfvertrouwen worden versterkt deze maand, lieve Weegschaal. Financiële doelen lijken behaald te zijn. Deze ‘battle’ heb je overwonnen, het ligt eindelijk achter je. Op het gebied van liefde kun je gaan genieten, Je hebt iets te vieren met je partner namelijk ’de liefde’. Ben je een single-Weegschaal? Maak je dan maar op voor wat komen gaat.

Schorpioen: Jij laat je niet meer afwijzen,  lieve en gevoelige Schorpioen. Die tijd ligt achter je. Je hebt op het gebied van innerlijke, emotionele ontwikkeling een heleboel doorlopen en  deze daardoor echt achter je kunnen laten. Het heeft geen echte invloed meer. Laat je ook niet meer in verleiding brengen door manipulerende mensen uit je omgeving. Jij weet beter dan dat. Heb jezelf LIEF!

Boogschutter: Balans zal je deze maand pas hervinden als jij keuzes gemaakt hebt. Blijf deze niet uitstellen, je weet al langere tijd wat je te doen staat. Eenmaal keuzes gemaakt en deze te hebben doorgezet, word je plotseling positief verrast door een nieuw inzicht dat jouw uitzicht naar de toekomst zal doen veranderen..

Steenbok: Soms moet je anderen met hun eigen wapens ‘verslaan’. Blijf bij jezelf en gebruik deze wijsheid op een zuivere manier, dan doorbreek je niet alleen een oude gewoonte maar zal je ook succes hebben. Wapens blijken dan gewoon goed en nuttig gereedschap te zijn, sla hierin alleen niet door. Financieel zal je even een tijdje moeten overbruggen voor je weer op overvloed kunt rekenen.

Waterman: Je bent deze maand erg scherpzinnig en kritisch, niet alleen naar anderen ook naar jezelf. Iets minder mag best hoor, gevoelige Waterman. Houd de stand van de maan ook zeker in de gaten, want deze heeft invloed op je emoties en energie. Als je de invloed gaat leren herkennen, kun je hier handig gebruik van maken. In de periode tegen volle maan aan, sta jij juist enorm in je kracht en draait jouw scherpe intuïtie op volle toeren.

Vissen: De tarotkaart Bekers Koningin, kondigt komende maand emotionele en spirituele voldoening aan. Het is je dus gelukt om de verbinding met je intuïtie te herstellen. Zie je nu wel dat je geen reden hebt jezelf niet te vertrouwen, je bent goed bezig en kunt altijd zaken opnieuw bijstellen. Succes is in aantocht!

Maandvooruitzichten april 2018 door Deborah:

oorspellingen 2018 Medium paragnost Deborah (1)

Voorspelling maandenergie april 2018:

April: Een maand die voor wat vertraging zorgt in prié zaken. Zo hard als dat het vorige maand ging zo langzaam gaat het nu. In ieder geval voor de eerste twee weken van april. Je kan in je privé situatie te maken krijgen met wat oponthoud en mensen die weerstand bieden tegen jouw keuzes. Blijf kalm en ga niet mee in die laag van onbewustheid. In je familie kun je te maken krijgen met problemen met gezondheid. Wanneer mensen niet goed voor hun eigen hart zorgen zullen ze daar steeds meer fysieke problemen van ondervinden. Hou je gedachten bij dat wat nodig is voor jou om je energie hoog te houden. De ander heeft er nog al een handje van om jou verantwoordelijk te maken voor bepaalde zaken en alleen jij hebt daar zelf controle over of je die gene macht wilt geven. Je bent toe aan wat verdieping op het gebied van liefde en relatie. Het is tijd voor jou om het juiste te ontvangen op dit gebied. Toch vraagt het nog even wat geduld (weer) en vertrouwen en vooral ontvangen. Deze maand vraagt even wat meer aandacht om dicht bij jezelf te blijven maar je kunt zomaar verrast worden als het gaat om de liefde

Voorspellingen 2018 ParaVisie door Mireille:

Astro Medium Voorspelling tv media

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) voorspelt 2018 in de ParaVisie.

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke l

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Margret
BOX: 12

Margret

Helderziend, Heldervoelend, numerologie, transformatiecoach, spiritueel raadgever, HSP. Hallo, welkom, Mijn naam is Margret. Mijn motto luidt: "inzicht geeft energie"! Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige nieuwentijdskinderen

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm