Maandprognose december 2018 Astrologie

Maandprognose december 2018 astrologie door sandra Jansen van Galen

Nieuwe Reis

Nu de glans van de herfst is verdwenen en het licht van de Zon je deze maand meeneemt naar de kortste dag, biedt Boogschutter je als optimistisch lichtpunt, al zijn pijlen en boog om je een boost te geven en halsreikend uit te kijken naar een gloednieuwe horizon.
Als het goed is, borrelt er diep in je onderbewuste een groot en vurig verlangen om patronen te doorbreken en definitief afscheid te nemen van gedachten en overtuigingen die je gevangen houden. Volg dit verlangen en ‘weten’ wat van binnenuit komt en ga op reis!

De zonnekracht van de gulle en levenslustige Boogschutter, biedt je nu via optimistische wijze zijn wijsbegeerte en kennis. Alles hangt samen met het grotere geheel, de Kosmos. Richt je pijlen ook op het hogere doel, zodat innerlijke vrijheid het gevolg kan worden van bewuste keuzes welke je gaat maken. Ook al lijkt het dat je op een dood spoor bent belandt; Boogschutter is een optimist, tot in de kist en blijft je tot 21 december vertrouwen geven en aanmoedigen.

De vrijgevende, royale en kleurrijke inborst van Boogschutter keert ieder jaar weer terug tijdens het kinderfeest van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten, alsmede de aankondiging van de Kerstman en zijn prachtige Rendieren, Elfen en Kabouters. Volgeladen met cadeautjes en zoete lekkernij toveren deze wijze mannen in een handomdraai de gelukkigste glimlach op duizenden kindergezichtjes, hun ouders en grootouders. Pure Magie!

Voorspelling astrologie

Wees dus ook je eigen Magiër en gebruik deze periode om jouw waarheid te achterhalen. De communicatieve Mercurius beweegt samen met Venus door de intensiteit van Schorpioen. De bewegingen van Mercurius blijven je uitnodigen tot zelfreflectie en zelfonderzoek, waarin de vrouwelijke krachten van Venus je ondersteunen in vastberadenheid. Er is een prima periode aangebroken om je vast te bijten in datgene waar je jouw pijlen op richt!

Op 6 december komt de communicatieve stroom via de loopgraven van Schorpioen weer op gang. Waarop 7 december volgt met de stand van ‘Nieuwe Maan’ in haar doelgerichte Boogschutter. Gebruik de dagen daarvoor om achterstanden weg te werken, zodat de planetaire overgang op 13 december van Mercurius naar tevens de vurige Boogschutter je kan verwonderen over je eigen inzet en moed.

De astrologische inspiratie voor de Kerst, biedt ik je graag tegen die tijd aan. Het vertragen van deze heilige dagen verdienen dit jaar bijzondere aandacht.

Ik wens je een heerlijke, levendige en vreugdevolle start van deze decembermaand en schenk liefdevolle aandacht aan de eenzamen in je omgeving.

Met Liefde,
Sandra