Liefde voor jezelf…

Terugkeer naar liefde voor jezelf

Hallo lief mens, mijn naam is Jose en ik werk als bewustzijnscoach op de bellijn bij Puur Medium®. Ik doe dit werk met veel plezier  in een heerlijk team. Wat is nu een bewustzijnscoach? Laat ik hierin dicht bij mezelf blijven. De naam is vanuit mijn beleving een etiketje en helpt om misschien en beetje richting en duidelijkheid te geven. Ik werk vanuit verbinding met mijn begeleiders en alles wat ik in dit leven en uit vorige levens aan levenslessen heb mogen ontmoeten. Dat gemixt met kennis door opleiding is wat ik doe.  Hierin heb ik persoonlijk geleerd dat het altijd weer gaat over terugkeer naar liefde voor jezelf. We zijn door omstandigheden in ons leven veelal zo ver verwijderd geraakt van ons zelf en vooral het liefdevol omgaan met en liefdevol zijn voor jezelf. Ik help je graag een stukje op weg in je eigen proces en heling. Geloof mij…..!!! Dit zijn processen die constant doorgaan. We zijn ons hele leven lerende en onderweg, jij, ik, dat is voor mij niet anders dan voor jou.

José

Veel plezier!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Terugkeer naar liefde voor jezelf

Ik heb nu een aantal jaren ervaring als consulent op de bellijn en de chat en ik ben zo blij en dankbaar voor het werk dat ik hierin mag doen. Het gaat niet eens zo vaak  over krijg ik een nieuwe liefde, belt hij mij vandaag nog en wat gaat er morgen gebeuren. Ik ben daar ook niet zo goed in moet ik je eerlijk zeggen, omdat ik mij daar minder goed mee verbind.

Wel hoor ik vaak: ” Wil je eens met mij meekijken ,ik loop vast en weet niet hoe ik in mijn  huidige situatie verder kan”. Hoe bijzonder is het dat we in deze mooie gesprekken dan altijd weer terugkomen bij de triggers en ervaringen die ons hebben verwijderd van de liefde voor ons zelf. Het is veelal, de al dan niet goed bedoelde beïnvloeding  van onze  omgeving, die er toe bijdraagt dat we weggetrokken worden bij onze innerlijk stem en het vermogen om met liefdevolle ogen te kijken naar wat we echt nodig hebben en waar het echt om gaat. Hoe vaak worden kwaliteiten niet  meer gezien en gevoeld omdat ze versluierd zijn geraakt door het oordeel van een ander.

Onlangs sprak ik iemand die door omstandigheden vergeten was om haar kleine ik, het kleine meisje dat stond te trappelen van hier ben ik , zie mij, hoor mij, aandacht te geven. Opgeslokt door meningen, visies van anderen was ze zich niet meer bewust van het kleine meisje dat aandacht en liefde vroeg om te kunnen helen.

In een andere situatie was iemand zo druk bezig het iedereen naar de zin te maken. Want als iedereen het goed heeft dan gaat het mij ook goed. Dat is een “denkfoutje”. In het vliegtuig wordt altijd gezegd: “First help yourself and then your children”. Met andere woorden als je niet eerst voor jezelf zorgt kun je er niet zijn voor de ander, want dan word je onbewust leeggetrokken en kost het je heel veel energie.

De bewustwording van hoe oude patronen  en overtuigingen onbewust in stand gehouden worden en daar zonder oordeel naar kijken is hoe ik werkzaam ben in mijn dagelijks leven vanuit mijn praktijk en op de bellijn. Ik help  je ondersteunen naar innerlijke groei in de allereerste plaats voor jezelf.

 In jou leven ben jij immers de allerbelangrijkste!!. Als je deze aarde verlaat neem je alleen jou ziel mee en hoe mooi is het en wat gun ik het je  vanuit heel mijn hart,  dat je daarin alle liefde en positieve leermomenten uit dit leven  meedraagt. Hoe geweldig  is het als oude pijn mag worden geheeld en getransformeerd in liefdevol zijn. Dat ondraaglijke pijn niet alleen gedragen hoeft te worden, maar er ruimte is om hierin te zijn!

Ik spreek je graag  op de lijn, telefonisch of via de chat!

Liefdevol gedeeld
José

Liefde voor jezelf

Jeannette

Beschikbaar
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.
 0909-9383 Toestel 16
0,90 p/m
0,85 p/m

Eliza

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.
 0909-9383 Toestel 11
0,90 p/m
0,85 p/m

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
0,90 p/m
0,85 p/m

Mireille van Rijn

Pauze (max. 30 min)
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Pauze (max. 30 min)
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.