Jubileum ParaVisie met Puur Medium, Sylvana Simons en Viola Holt

Het jubileum van ParaVisie is in aanwezigheid van Puur Medium, Sylvana Simons en Viola Holt gevierd. Lees hieronder een verslag van onze verslaggeefster Deborah ;-). Onderaan deze pagina’s zijn meer foto’s en 2 linkjes naar de video opnames van deze middag toegevoegd

puur-medium-bij-jubileum-paravisie-met-sylvana-simons-en-viola-holt
Foto’s: ©Puur Medium

Jubileum paravisie Puur Medium, Sylvana Simons en Viola Holt

Viola Holt Presenteert het 30 jarigjubileums feest ParaVisie
Foto’s: ©Puur Medium

Jubileum ParaVisie: 30 jaar magazines

Op 27 mei vierde ParaVisie haar 30 jarig jubileum. Een grote prestatie gezien de ontwikkelingen op media gebied. Daar waar vele bladen hun pen neer hebben moeten leggen, bleef dit blad maar groeien en groeien. Een blad dat heeft bewezen dat spiritualiteit verre van zweverig is. Een blad waar onze eigen Mireille van Rijn (jaarlijkse voorspellingen) en Wendy van de Wouw (columns) in schitteren.

pers verslaggevers bij ParaVisie
Foto’s: ©Puur Medium

Jubileum Paravisie gevierd in Hilversum

Een aantal van onze Puur Medium toppers waren dan ook uitgenodigd om samen met ParaVisie dit heugelijke feit te vieren. In etablissement De Jonge Haan te Hilversum, een leuk en gezellig (media) cafe in Hilversum ontving ParaVisie een leuke groep mensen. Naast Sylvana Simons en Viola Holt waren er  een mengeling van (gast) redacteurs, medium’s, tarotisten, pendelaars, reiki masters en medewerkers van het blad zorgde voor een leuke en ontspannen sfeer. Hapjes en drankjes waren volop aanwezig en het weer zorgde er voor dat er de mogelijkheid was om lekker buiten op het terras met elkaar te kletsen. De aftrap werd gegeven door Viola Holt. Zij vertelde waarom zij een binding had met het blad en over haar spirituele ervaringen. Geboeid zaten de mensen naar haar te luisteren. Het te woord staan van mensen zit haar nog altijd in het bloed en ze weet mensen nog altijd te boeien met haar aanwezigheid.

Art Schroer en Niels Brummelman kwamen uitgebreid aan het woord  over de geschiedenis en leuke anekdotes en en het afscheid  van “Mister ParaVisie” Peter van Dooren.

Afscheid Mister Paravisie Peter van Dooren
Foto’s: ©Puur Medium

Peter van Dooren

Niels Brummelman aan het woord
Foto’s: ©Puur Medium

Gemoedelijke sfeer tijdens viering jubileum Paravisie

Voor de uitgave van de maand juni was Sylvana Simons gevraagd gast hoofdredacteur te zijn. Sylvana heeft dit met beide handen aangegrepen en heeft haar mooie energie gemengd met de energie van het blad. Dit heeft er voor gezorgd dat deze uitgave eentje is met een heel mooi tintje. Sylvana haar prachtige verschijning bleef niet onopgemerkt voor de mensen die aanwezig waren bij dit jubileum en ook haar presentatie was er eentje die vele van ons nog lang zullen bijblijven. Wat een fantastische leuke vrouw is zij en wat een spirit! Doordat de bijeenkomst niet groot was, zorgde dat er voor dat de sfeer huiselijk en gemoedelijk was en ook bleef. Oude bekenden die elkaar na een lange tijd weer zagen en lekker konden bijkletsen. Maar ook voor ons als Puur Medium collega’s Wendy vd Wouw, Esther Foppen, Laura, ikzelf en de “chief herself” Mireille van Rijn onder elkaar was het een fijn moment om elkaar (weer) even (live) te zien en de band die we al hebben met elkaar weer even goed aan te halen.

Op 10 jaar Puur Medium dan maar? En die 40 jaar ParaVisie zal er ook vast aan komen!

Auteur: Deborah Toestel 36

De Dames van Puur Medium
Foto’s: ©Puur Medium

puur medium jubileum paravisie met sylvana simons en viola holt

Deboran onze verslaggeefster en Laura Puur Medium Bij ParaVisie Jubileum 30 jaar
foto’s: ©Puur Medium

Wil jij deze middag terug kijken op onze Live Stream? Dat kan!
Mireille had een lamme arm van het filmen maar had dit graag voor je over! 🙂 Klik hieronder op de button van je keuze.

Klik op de foto voor de hele fotogalerij!

Eliza

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.
 0909-9383 Toestel 11
0,90 p/m
0,85 p/m

José

Beschikbaar
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.
 0909-9383 Toestel 24
0,90 p/m
0,85 p/m

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
0,90 p/m
0,85 p/m

Jeannette

In gesprek
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Mireille van Rijn

Pauze (max. 30 min)
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Pauze (max. 30 min)
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.