Jaarvoorspelling 2019 Ineke Boonstra

toekomst voorspelling

Jaarvoorspelling 2019 Ineke Boonstra

Jaarvoorspelling 2019 Ineke Boonstra: Hier vind je de jaarprognose van Medium Ineke Boonstra. Ineke is Medium, Paragnoste, spiritueel Coach en geeft engelen-readingen. Ineke heeft toestel 60. Ineke maakt ook al jaren video’s met Engelen readingen.

Ineke werkt o.a. met de Engelenkaarten. Je vind hier dus een jaaroverzicht 2019 van maand tot maand d.m.v. de Engelen-kaarten.

Graag laat ik jullie kennismaken met de jaarprognose 2019. Ik beschrijf altijd de energieën die in iedere maand aanwezig zijn. Houd je rekening met die energieën en leef je ernaar dan zal al het positieve wat daarin speelt jouw deel worden. Een manier om te worden wie je Bent in verbinding met je zielenschoonheid. Ik heb deze keer de kaartenset ‘Helende Engelen’ gebruikt van Josephine Wall en Carolin Stern.

Veel plezier!

Ineke Boonstra

Januari 2019:

voorspelling 2019

Januari 2019: Omarm het nieuwe…

Hoe treffend kan de eerste kaart voor het nieuwe jaar zijn. De energie vertelt je dat er niets is wat je weerhoudt je nieuwe plannen in de wereld te zetten. Nieuwe stappen zetten vraagt moed, en soms is er angst voor het nieuwe wat ons tegenhoudt. Dat laatste hoeft niet. Natuurlijk is het spannend maar de energie van januari zegt: zet door, laat je nieuwe plannen het levenslicht zien en ga ervoor. De helende engelen ondersteunen iedereen die moedig de wereld binnentreedt. Ze weten dat je bescherming en leiding nodig hebt en die zullen ze je onverkort geven.

Februari 2019:

Februari 2019: Dat heb ik goed gedaan

Helpers uit de Hemel zenden je graag inspiratie en helende kracht. Maar als je jezelf nutteloos voelt en ongemotiveerd is dat moeilijk voor hen. Niet het geven maar het ontvangen van de gaven is lastig voor jou. Geef jezelf complimenten, je hebt het goed gedaan. Ga blijmoedig door het leven. Natuurlijk, soms kan je wat minder goed bij die blijmoedigheid, maar zet negatieve gedachten stop en respecteer jezelf, heb jezelf lief. Alleen dan kan je dit ook van een ander ontvangen. Toe maar, je doet het fantastisch en blijf ‘luisteren’ naar onze adviezen.

Maart 2019:

voorspelling 2019

Maart 2019: Troost

Dit is de maand van verbinding. Wij zijn bij je. Je bent niet alleen! Wij, de hemelse wezens zijn bij je en omarmen je. Soms zijn er momenten in je leven dat je troost nodig hebt. Wie niet zou ik zo zeggen. Maar weet dat nieuwe deuren open gaan. Jij mag daar doorheen stappen. De wereld en haar bewoners zien je graag lachen, omdat dit vreugde brengt. EN dat heeft de wereld zo nodig. Op deze manier maak jij de wereld een prachtige plek om te vertoeven.

April 2019:

Jaarovoorspelling 2019

.April 2019: Geduld

Als je een zaadje in de grond plant ‘weet’ je dat dit niet binnen een uur tot volwassenheid is uitgegroeid. Als je iets bestelt bij een webwinkel ligt dat ook niet hetzelfde moment op je stoep. Dat weten we en daar hebben we vrede mee. Waarom hebben we dan zo weinig geduld met onszelf en met de ander? Stabiele groei gaat langzaam maar zeker. Geef jezelf en de ander die ruimte en laat je ongeduld los. Het effect zal zijn dat we zelf minder aanvaringen, minder onrust, minder verdriet zullen hebben. En dat geldt niet alleen voor jou, dat geldt ook voor je medemens.

Mei 2019:

voorspelling 2019

.Mei 2019: Nadenken

De boodschap van de kaart is: het is tijd om eens na te denken over een aantal dingen die in je leven plaatsvinden. Wij als mensen zijn geneigd maar door en door te gaan. Deze energie laat ons weten: stop eens lief mens, en overdenk je leven. Wat kan je ervan leren? Wat helpt je? Wat houdt je tegen? Wat is er in je huidige situatie waardevol en wat is nodig te veranderen? De helende engelen zijn altijd bereid je inzicht te schenken en te helpen. Het betekent dus niet dat je iets ‘moet’ veranderen maar het is meer een manier om alles in goede banen te leiden. In banen waar je blij van wordt, die je voldoening geven.

Juni 2019:

voorspelling 2019

.Juni 2019: Verbinding

We zijn allemaal met elkaar verbonden. Dat betekent ook dat we veel verantwoording dragen. Soms lijkt het alsof wat wij doen alleen onszelf betreft. Maar dat is niet zo. Alles wat we doen en denken heeft invloed op anderen. Alles is met iedereen verbonden. Dat betekent dus dat als jij iets ten goede verandert, dat voor alle mensen geldt. Het is een schitterend mysterie, waar we niet altijd weet van hebben. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn én het welzijn van anderen. De helende engelen helpen je er natuurlijk bij. Maar, het is en blijft een grote verantwoordelijkheid.

Juli 2019:

voorspelling 2019

Juli 2019: Angst

Niemand hoeft bang te zijn! Angst bestaat alleen doordat we niet geloven dat we geholpen worden. Als we dat wel geloven hebben we geen angst. Dan weten we dat het altijd komt zoals het de bedoeling is. Angst is in gevaarlijke situaties natuurlijk fundamenteel, maar we hebben het hier over irreële angst. Angst lijkt ons te zeggen: Stop hier, niet verder. Maar wij zeggen juist: angst is een wegwijzer die aangeeft: kom hierlangs, loop niet weg maar bid tot ons om hulp. Je zult zien dat het helpt.

Augustus 2019:

voorspelling 2019

  Augustus 2019: Nederigheid

Nederigheid betekent niet jezelf klein maken, dat is iets anders. Nederigheid is een geschenk. De wereld heeft behoefte aan mensen die vrede stichten, aan genezers, vernieuwers en mensen die kunnen liefhebben. In deze wereld ben je pas iemand als je succes hebt. Nou, niet dus, je hebt dan alleen succes. Als je daarbij ook vredestichter kunt zijn, dan heb je het begrepen en dan Ben je. Het betekent dat je afziet van egoïsme, van alleen voor jezelf gaan. Natuurlijk jezelf liefhebben is een groot goed, maar dat kan zeker zonder egoïsme. Velen vinden het soms lastig om het verschil te zien. Durf jij vredestichter te zijn?

September 2019:

voorspelling 2019

September 2019: Nieuwe ideeën

Let op inspirerende ideeën die je te binnen schieten. Sommige komen vanuit de hemelse wereld. De helende engelen proberen iedere dag ons leven te verlichten. Dat doen ze door ons inspirerende ideeën te geven. Wees je ervan bewust! Vertrouw erop dat de lichtwezens je zien en graag gebruik van je maken om het mooie, het liefdevolle, het blijde in de wereld te brengen. Hoe zouden ze het anders moeten doen? Ze hebben ons nodig en wij hebben hen nodig voor inspiratie en ondersteuning. Wat een heerlijke samenwerking!

Oktober 2019:

voorspelling 2019

.Oktober 2019: Geluk

 Geluk stelt geen eisen, zegt deze kaart. Soms denken we dat we geluk hebben als we een goede baan, rijkdom, gezondheid en nog veel meer hebben. Voor een deel is dat ook zo, maar als je je leven eens overdenkt dan kom je tot de ontdekking dat gevoelens van geluk vaak onverwacht kwamen, als we in openheid leefden en (dit laatste is heel belangrijk) ons dankbaar voelden. Geluk is dus niet zozeer aan voorwaarden verbonden maar is een gevoel van Zijn. Je kunt miljarden hebben maar dat zegt niet dat je niet ziek kunt worden. Maar zelfs als je een fysiek ongemak hebt, kan je je wel gelukkig voelen. Ga eens naar binnen en overdenk dit. Je zult zien, je hebt veel geluk.

November 2019:

voorspelling 2019

November 2019: Dromen

Dromen zijn boodschappers uit een andere wereld. Ze vertellen ons waar we (te) veel naar verlangen, waar we onze les mogen leren. Dromen geven ons inzichten. In ons bewuste leven zijn we die dromen gauw vergeten, omdat we opgeslokt worden door de dagelijkse dingen. Maar, als je even tijd hebt, ga eens na wat je hebt gedroomd. Wat zegt deze droom je? Onze boodschappers uit de ongeziene wereld geven vaak via dromen inzichten. Ook is het een tijd van overdenking, van dromen van de toekomst. Durf te (dag)dromen, want het biedt je een beeld over je toekomst.

December 2019:

voorspelling 2019

.December 2019: Ondersteuning

 Wat prachtig, de helende engelen laten ons opnieuw weten, je hoeft het niet alleen te doen. Vertrouw op ons en Weet, ALLES komt zoals het komen moet. We hebben maar één doel: je bewustzijn te verhogen zodat, door de verbondenheid tussen mens, natuur en kosmos, alles in bewustzijn wordt verhoogd. Heb vertrouwen want hulp is onderweg. Hoe mooi om zo het jaar te kunnen afsluiten en vol vertrouwen opnieuw een nieuw jaar in te kunnen stappen. Van een nieuw begin, naar een afronding waarin een nieuw begin besloten ligt. Super. Ga je, in vertrouwen, met ons mee? Samen onderweg naar een wereld waar het goed is om te leven.

Angie

Beschikbaar
Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen.
Je kunt voor al jouw levensvragen bij Angie terecht voor een eerlijk antwoord, zienswijze waar je echt verder mee kunt.
 0909-9383 Toestel 07
0,90 p/m
0,85 p/m

Mireille van Rijn

In gesprek
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen en is het ook mogelijk om via Whats app een bel-afspraak te maken. Meer info? Zie profiel.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Pauze (max. 30 min)
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Eliza

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

Mirjam

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Adinda

Offline
Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer
Adinda is een dame met enorm veel levenservaring die je met warmte te woord staat. Adinda helpt je graag met inzicht en antwoorden over jouw situatie en geeft je graag tips en tools mee.

Margret

Offline
Numerologe, Helderwetend, Heldervoelend, HSP
Margret is een hele warme sympathieke dame met veel spirituele ervaring en is zeer onderlegd als numerologe. Zorg dat je eventueel de geboortedata al bij de hand hebt voor Margret zodat zij direct hiermee aan de slag kan tijden een consult.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.