Dagenergie Puur Medium

Dagenergie Puur Medium:Iedere doordeweekse dag vind je hier de dagenergie van Deborah. Deborah channelt en schrijft deze door middel van automatisch schrift.
Veel plezier en inspiratie gewenst namens Deborah en Team Puur Medium!

Dagenergie Puur Medium – worden wie je echt bent

Dagenergie Puur Medium – worden wie je echt bent : donderdag 10 augustus

Donderdag 10 augustus: Dagenergie Puur Medium – worden wie je echt bent: Het is soms zo makkelijk om weer terug te stappen in oude patronen en gewoontes. Maar ergens is er iets in jouw systeem die heel duidelijk aangeeft dat dat niet meer werkt voor jou. Toch zullen er zaken, mensen, situaties zijn, die jou er van proberen te weerhouden voorbij alles te gaan wat je dacht te zijn en te worden wie je echt bent. Je wordt vandaag weer uitgedaagd om heel goed te luisteren naar de subtiele energie die je laat zien wat waar is voor jou. Je bent bezig met oude stukken af te sluiten en daar hoort bij dat je soms oude gedachtes blijft herhalen. Bekijk ze eens zonder dat je er iets van vindt en check voor jezelf van wie ze zijn en bij wie ze horen. Want alle gedachtes die zwaar voelen, zijn niet van jou. Sowieso hoef je niets te doen met alles wat je denkt maar hoef je alleen maar terug te gaan naar jezelf en daar in rust opnieuw alles te voelen wat je echt wilt zijn..

♥ Deborah ♥

Wil jij inzichten in jouw persoonlijke situatie?  Bel eens met één van onze Puur Medium consulenten voor nieuwe inzichten en persoonlijke processen. Onze consulenten kijken graag persoonlijk en puur met je mee!

Medium Deborah is ook regelmatig te vinden voor een Puur en  telefonisch consult. Je kunt ook een belafspraak maken via de e-mail.

Voorspelling jaaroverzicht 2017
Dagenergie Puur Medium - worden wie je echt bent