Dagenergie Puur Medium

Dagenergie Puur Medium:Iedere doordeweekse dag vind je hier de dagenergie van Deborah. Deborah channelt en schrijft deze door middel van automatisch schrift.
Veel plezier en inspiratie gewenst namens Deborah en Team Puur Medium!

Dagenergie Puur Medium – Voel goed voor jezelf: zaterdag 29 april

Dagenergie zaterdag 29 april

Dagenergie  Puur Medium – Voel goed voor jezelfWanneer je meer toegang krijgt op dat wat je allemaal al weet, worden dingen voor jou veel duidelijker en overzichtelijker. Stiekem weet je allang welke kant je op wilt gaan maar ergens voel jij je nog te loyaal aan het oude stuk. Dat is helemaal oke. Je mag op die manier ook langzaamaan wennen aan het nieuwe en betere in je leven. Want dat wat je nog nooit eerder ervaren hebt, heeft ook zijn tijd nodig om te integreren in je systeem. Onderzoek voor jezelf nog even wat dieper hoe het precies zit en wat je nou tegenhoudt. Voel goed voor jezelf wat deze dingen met je doen en waar de spanning zich nog vastzet. Zolang jij jezelf niet veroordeeld over wat er nu speelt en dat je precies weet met welke intentie je iets doet, of juist niet doet is er niets aan de hand. Er is niemand die jou meer kan veroordelen dat jijzelf

♥ Deborah ♥

Wil jij inzichten in jouw persoonlijke situatie?? Bel eens met één van onze Puur Medium consulenten voor nieuwe inzichten en persoonlijke processen!