Dagenergie Puur Medium

Dagenergie Puur Medium:Iedere doordeweekse dag vind je hier de dagenergie van Deborah. Deborah channelt en schrijft deze door middel van automatisch schrift.
Veel plezier en inspiratie gewenst namens Deborah en Team Puur Medium!

Dagenergie Puur Medium –Vertrouwen en overgave zijn hierbij het sleutelwoord.…..

Dagenergie maandag 27 november:

Aan de ene kant ben je toe aan nieuwe uitdagingen, maar aan de andere kant vraagt het leven van jou om meer rust te nemen en je gaspedaal een beetje minder hard in te drukken. Het oude en het nieuwe lopen zo door elkaar heen dat je er af en toe letterlijk duizelig van kan worden. Deze periode is er eentje die zo’n duidelijke spiegel laat zien dat je er gewoon niet meer onderuit kunt. Vertrouwen en overgave zijn hierbij het sleutelwoord. En vooral ook bezinning. Kijk goed naar wat er de afgelopen tijd is gebeurd en zie het als een periode waarin jij mag zien dat je nog beter voor jezelf mag zorgen. Geef niemand de schuld over hoe er met je omgegaan is maar voel en ervaar wat het met je doet en zie het als een spiegel hoe meer dit voor jezelf mag zijn. Er komt duidelijkheid over een bepaalde kwestie en dat zal meteen meer ruimte geven voor je volgende stappen.

♥ Deborah ♥

Wil jij inzichten in jouw persoonlijke situatie?  Bel eens met één van onze Puur Medium consulenten voor nieuwe inzichten en persoonlijke processen. Onze consulenten kijken graag persoonlijk en puur met je mee!

Medium Deborah is ook regelmatig te vinden voor een Puur en  telefonisch consult. Je kunt ook een belafspraak maken via de e-mail.

Voorspelling jaaroverzicht 2017
Dagenergie Puur medium vertrouwen