Dagenergie Puur Medium

Dagenergie Puur Medium:Iedere doordeweekse dag vind je hier de dagenergie van Deborah. Deborah channelt en schrijft deze door middel van automatisch schrift.
Veel plezier en inspiratie gewenst namens Deborah en Team Puur Medium!

Dagenergie Puur Medium – het universum doet de rest: donderdag 27 april

Dagenergie donderdag 27 april

Dagenergie  Puur Medium – het universum doet de restJe gaat steeds meer het verschil merken wat goed voor jou is en wat niet. Dat houdt niet meteen in dat je gelijk grote veranderingen gaat doorvoeren, maar wel merk je op dat het echt anders mag gaan worden. Je hoeft eigenlijk alleen je wens uit te spreken en het universum doet de rest. Hoe het er uit zal zien, is een grote verrassing. Wanneer je de energie volgt zal je merken dat er duidelijk een verschil is van wat precies bij je past en wat niet. Toch is het niet makkelijk om het oude los te laten. De mensen die daarbij horen zijn mensen waar je van bent gaan houden en in je hart gesloten hebt. Echter is het belangrijk om toch telkens weer te kiezen voor dat wat licht voelt voor jou en jezelf niet meer in allerlei bochten te wringen om zaken die niet werken, toch werkend te maken

♥ Deborah ♥

Wil jij inzichten in jouw persoonlijke situatie? Bel eens met één van onze Puur Medium consulenten voor nieuwe inzichten en persoonlijke processen!