Maandvooruitzichten sterrenbeelden september 2016

Haal eruit waar je iets mee kunt, veel leesplezier!

Er staat ons weer van alles te gebeuren zoals je kunt lezen in jouw sterrenbeeld in de maand september. Puur Medium®  heeft alles voor je uitgezocht met De Tarot van Herstelde orde.
Lees hieronder wat september met jou van plan is! Lees alles over werk, liefde, relatie, financiën en gezondheid!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden september 2016

Ram

Ram:

Voor de maand september duiken de trefwoorden genezen en oppeppen op. Speelt er een probleempje in de familiesfeer, dan kun je dit tot en met de 17de beter even rustig laten betijen. Zorg liever ook in het werk ervoor dat men zich niet al te afhankelijk opstelt en lastige klussen steeds maar naar jou afschuift, Ram. Vanaf de 24ste ziet het er met name prima uit voor presentaties, studie en besprekingen. Over je sociale leven en de gezondheid, heb je zin om te gaan hardlopen, te dansen, of eens iets geks te doen? Laat je dan vooral niet weerhouden. Positieve gedachten en blije gevoelens laten veel endorfine vrijkomen!

Stier

Stier:

Veel Stieren zullen in september meer bezig zijn met zaken zoals delen en vertrouwen. Het kan trouwens geen kwaad om jezelf zakelijker op te stellen als het om werkrelaties gaat. Verder spelen herinneringen aan vroeger tijden op privégebied waarschijnlijk de eerste twee weken een grotere rol. Van het contact met een interessante persoonlijkheid krijg je een goed gevoel. Groen licht verder voor 1. familierelaties onderhouden, 2. creatief om leren gaan met de wijze waarop je je gevoelens beleeft/uit, 3. lekker in de buitenlucht zijn/een terrasje pakken, 4. iemand spontaan iets geven en 5. werkelijk iets voor anderen willen betekenen.

Tweelingen

Tweelingen:

Mogelijk zijn je verwachtingen zeker vanaf de 5de af en toe iets te hoog gespannen (in de liefde en/of qua werk). Nieuws kan langer op zich laten wachten. Liever niet doen: muggenziften, dingen forceren en je energie versnipperen. Financieel gezien kan het op zich best een lonende maand gaan worden. Meer geld op je bankrekening, of meer aan iets kunnen overhouden, zoiets dergelijks zal hiermee vast verband houden. Houden tegen de 20ste de voorbereidingen voor een reis tegen het einde van het jaar je bezig? Deze tijd leent zich daar prima voor, de kans dat je bijvoorbeeld de juiste keuzes gaat maken is groot.

Kreeft

Kreeft:

Volgens de tarotkaarten kun jij als Kreeft in deze periode best een keertje wilde sprongen maken. Met name rond de 16de is voorzichtiger zijn en het vermijden van impulsief gedrag wel de aanrader. Er kan bij volle maan ook even sneller een gespannen sfeer ontstaan. Van mening verschillen, tussen mensen zitten die elkaar niet leuk vinden, communicatieproblemen en mogelijk zelfs overheersing in plaats van harmonie en samenwerking komen hierbij ook naar voren. Voor geldzaken, werk en de gezondheid is de score een 7. Meer de stilte opzoeken, iets beter op je hoede zijn, mediteren, in evenwicht en gegrond blijven: zo gaat het goed.

Leeuw

Leeuw:

Tijd besteden aan hobby’s en ontspanning komt als eerste bij je teken naar voren. Alles zoveel mogelijk in overleg doen, geen gehaast of stress en naarmate de maand vordert liever wat meer op de achtergrond willen blijven, zo zou het er zo ongeveer voor je kunnen gaan uitzien. De eerste 16 dagen zien er overigens prachtig uit als het bijvoorbeeld gaat om een verloren voorwerp terug te vinden, iets op papier te zetten, of het ontmoeten van een oude vriend(in). Vanaf de 17de, gaat iets mis en ligt het aan jou, corrigeer het dan. Ligt de schuld bij een ander? Vergeving schenken en vervolgens laten rusten is waar je het meeste mee opschiet.

Maagd

Maagd:

Je wilt anderen graag betrekken bij wat je doet. Op het creatieve gebied hapert het misschien (in het begin van de maand) een beetje bij je, maar dat is dan wel het enige wat je als eventueel minpuntje kunt opvatten. De indruk die men tijdens deze weken van je zal krijgen is namelijk een hele goede, dat kan haast niet anders. De mensen kunnen op je rekenen, met je concentratievermogen is niets mis én er valt ook nog met je te lachen. Hoe het zit met de liefde? Nou, volgens de kaarten goed, hoor. Zwaarden Aas staat onder andere voor jezelf openstellen, een kans (om iets te leren), en veel beweging en activiteit in positieve zin. Leuk toch!

Weegschaal

Weegschaal:

Waar je rekening mee kunt houden is dat je vaker geneigd zult zijn om je ergens nogal makkelijk vanaf te maken en soms een beetje kan wegvluchten in het verleden. Let op, dat moet je dan later bezuren als je niet oppast, Weegschaal. Voor de liefde en je sociale leven scoor je een 6-je. Yep, mee eens, dat is niet echt geweldig. Lukt het om het qua werk en andere eigen bezigheden wat rustiger aan te doen en om in je partner/gezin/privéleven meer tijd en energie te steken, des te beter het dan uit gaat pakken! De mooiste dagen voor alles rondom werk, geldzaken en de gezondheid liggen zo rond de 8ste en de 15de.

Schorpioen

Schorpioen:

Een vriendelijke maand. Wordt er nogal wat van je organiseertalent verwacht, dan zijn de dagen rond de 3de en de laatste septemberdagen daarvoor heel geschikt. Niet opgeven, een oplossing die binnen handbereik ligt en luisteren naar je intuïtie staan bij jouw sterrenbeeld centraal. Haal er wel vaklui bij als te ingewikkelde/dure apparatuur kapot raakt. Het zelf verhelpen van mankementen is dan geen aanrader. De kaart De Kracht is van toepassing voor de tweede helft van de maand. Genezende energie, moed en vertrouwen hebben, de liefde voor dieren en echt ergens voor staan: mooi.

Boogschutter

Boogschutter:

Een knappe prestatie op werkgebied en flexibel kunnen meegaan met veranderingen staan de tweede en derde week centraal. Contact met een Schorpioen of Maagd zal vermoedelijk erg prettig verlopen, met een Leeuw, Steenbok of Weegschaal vlot het nu even waarschijnlijk stukken minder goed. Groen licht verder voor nog een beetje meer de kat uit de boom kijken als het de liefde betreft en contact opnemen met een deskundige als het om een belangrijke financiële kwestie gaat. De tarotkaart De Keizer bij je maandvooruitzichten duidt verder onder andere op weloverwogen handelen, stabiliteit, streven naar de waarheid en ambitie.

Steenbok

Steenbok:

De aanraders zijn 1. eventueel samen met een partner de leefomgeving opruimen, 2. jezelf de tijd gunnen om de zaken goed op een rijtje te krijgen en 3. bij voorkeur de dagen tot en met de 14de benutten voor zaken die met officiële instanties van doen hebben. Theater, films en boeken staan vanaf de 24ste meer op de voorgrond. Gezondheid: je zult gemotiveerder zijn om extra zorg aan lichaam en geest te besteden. Stuitchakra en rug vormen eventuele minpuntjes. Goed plan: vaker lachen, tomaten, bietjes, paprika (rood voedsel) eten, jezelf laten masseren, tuinieren, dansen en yoga. Tips aromatherapie: sandelhout, lavendel en jeneverbes.

Waterman

Waterman:

Over relaties en vriendschappen, in een huiselijke omgeving verkeer je het liefst. Huis, tuin en omgeving staan heel september meer op de voorgrond. Over vrijwel alles waar je aan begint zal je vooraf heel grondig hebben nagedacht. Zaken zoals sparen, beleggen, et cetera kunnen naarmate de maand vordert ook van grotere invloed zijn. En meer relaxed, bewust en gezonder leven, dat is voor de gezondheid van toepassing. Rond de 6de lijkt de kans aanwezig dat je achter een soort geheim komt en ben je iets nieuws van plan dan zit het rond die dag met je timing wel goed. De kaart De Keizerin bij jouw sterrenbeeld duidt op talent, vruchtbaarheid en bloei.

Vissen

Vissen:

Iemand die in de problemen zit meer steun/geld geven, af en toe misschien het idee hebben dat je onvoldoende privacy hebt en taken van huishoudelijke aard soms als vervelend ervaren, het is maar goed dat je in elk geval gelukkig over genoeg energie kunt beschikken! Ach, er zullen zich ook momenten voordoen (rond de 11de) dat je de zaken goed onder controle kunt houden, of dat de omgeving gewoon minder eisen aan je stelt, Vis. Goede kleuren voor je: geel en goud. Je derde chakra, de zonnevlecht, kan extra aandacht verdienen. Luisteren naar gevoelige muziek, vertrouwen op je gevoel en letterlijk en figuurlijk je kracht benutten: ja.

Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium, heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie & coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke le

0909-9383 90cpm
Nicole
BOX: 06

Nicole

Helderziend/ heldervoelend/ helderruikend, Luisterend oor, Foto lezen, Tarot kaarten: Wees welkom, leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Nicole en ik ben er om jouw / u te helpen waar ik kan en waar nodig. Al op jonge leeftijd kwam i

0909-9383 90cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
Cheryl
BOX: 33

Cheryl

Medium, Paragnost, Tarotist, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute: Mijn naam is Cheryl Ik ben medium, helderhorend, heldervoelend en coach. Ik leg Orakel en Tarotkaarten. Ik werk vanuit mijn intuïtie en wat ik van mij

0909-9383 90cpm
In Memoriam: Ineke
BOX: 60

In Memoriam: Ineke

In Memoriam: 9 juni 2019 is onze dierbare collega Ineke Boonstra overleden. Dappere sterkte, krachtige, lieve en wijze Ineke.

We zullen je missen. Je was en bent een voorbeeld voor iedereen. We leerde je kennen via De Spirituel

0909-9383 90cpm
Annemieke
BOX: 10

Annemieke

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Nieuwetijdsspecialist.

0909-9383 90cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm