De Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten

De Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten, zijn de bekendste tarot kaartendeks.
Ook is er bij Puur Medium de mogelijkheid gebruik te maken van onze GRATIS symbolon dagkaart. Een heden verleden legging en een relatielegging.

De Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten

De Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten: Er zijn heel veel verschillende stokken tarot kaarten maar er zijn wel regels. Een stok Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarot kaarten bestaat uit 78 kaarten. Er zijn 21 grote arcana (arcana betekent geheim) kaarten die iets vertellen over je persoonlijkheid en 56 kleine arcana kaarten die meer zeggen over dit moment en gaan over gevoel, verstand, werk en actie. Alle grote en kleine arcana kaarten betekenen altijd hetzelfde, alleen is het aan de maker (of de kunstenaar) van de kaarten om de symbolische betekenis in een afbeelding weer te geven.

De Rider Waite® en De Aleister Crowley® kaarten
De Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarot kaarten

De bekendste stok tarot kaarten is die van De Rider Waite® en minder vaak gebruikt men De Aleister Crowley® tarotkaarten, maar elke consulent zal zijn of haar eigen voorkeur geven aan een stok tarot kaarten, die voor hem of haar het makkelijkste uit te leggen is en waarvan de afbeeldingen de spiritueel consulenten het meest te vertellen hebben. Onze Puur Medium consulenten hebben geleerd de onderliggende symboliek van de tarot te begrijpen en weten vaak ook meer over de samenhang van tarot met bijvoorbeeld astrologie en numerologie. Laat voor u een tarotkaart leggen tijden een telefonisch live tarot consult en ervaar gewoon een keer wat onze Puur Medium Tarotisten voor u kunnen betekenen.

Ook kunt u gebruik maken van een GRATIS dag Symbolon tarotkaart trekken op onze website.