Wastekening door Tereza

Een wastekening ter inzage  gemaakt door Tereza toestelnr.50

De energie van Puur Medium

Dit is hoe Puur Medium in haar energie staat en wat het u te bieden heeft:

Blauw: communicatie in welke vorm ook

Wit: helderheid, kosmische wijsheid

Roze: liefde, (voor het zelf en voor de wereld om u heen)

Paars: spiritueel weten, intuïtief weten

Turquoise: genezen door te communiceren en te uiten

Wat voelt u, als u naar de tekeningen kijkt? Wat geeft het u voor gevoel. Als u weet dat de kleur blauw u helderheid geeft in communicatieve zin? Als u weet dat wit staat voor helderheid en innerlijk weten? Wat voelt u bij de kleur turquoise? Voor ons is het belangrijk dat wij door via u met ons hogere zelf, maar ook met onze gidsen u een helder inzicht kunnen geven en door deze communicatie u een stuk vooruit kunnen helpen in uw processen. In de eerste tekening laat onze energie u zien dat we u willen helpen door te kunnen stromen. Tools willen geven om niet meer stil te hoeven staan of juist wel stil te leren staan bij sommige voor u terug kerende problemen/dilemma’s. Maar dit te doen uit liefde (roze) voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen. In de tweede tekening ziet u een poort. Durft u dieper naar binnen te kijken naar wat er in u speelt? Ook daar kunnen onze consulenten u mee helpen. Voor welk vraagstuk ook is een oplossing of het nu op werk gebied of op wel ander gebied ook is, we helpen u op een heldere, zuivere en liefdevolle manier graag verder.

Warme en gezegende groet,

 

 

Tereza 50

Tereza

Wil jij een persoonlijke wastekening?

vraag deze als (uitgebreid €40.00) e-mailconsult aan bij Tereza (Tereza werkt met een foto van jouw of de persoon waar je tekening voor laat maken) en vermeld erbij dat het om een persoonlijke wastekening voor jezelf (of de naam van iemand anders gaat)

je ontvangt na betaling, binnen 5 werkdagen jouw persoonlijke wastekening met uitgebreid emailconsult.

KRACHTIG OMGAAN MET KRITIEK door Puur Medium Petra van Riemsrijk

KRACHTIG OMGAAN MET KRITIEK
Als je ooit een training of cursus hebt gedaan, zal je het herkennen. Je krijgt een kleine inleiding, waarin wordt verteld hoe je feedback moet geven. Er volgt een stappenplan, waarin wordt gezegd: je benoemt gedrag, verpakt het in een compliment en zeg het in de ik-vorm. Als feedback op deze manier wordt gebracht, zou het niet aanvallend overkomen en is de reactie van de ontvangen: dank je wel voor je feedback.

KRITIEK IN HET DAGELIJKSE LEVEN
Dit is de ideale situatie in een schoolse omgeving. In het dagelijkse leven, laat staan in ons werk, gaat het er anders aan toe. Mensen zitten niet altijd even goed in hun vel, kennen de ‘regeltjes’ niet of houden zich er gewoon niet aan. Ze zien iets wat ze niet zint en ze zeggen het gewoon.
Dus: iemand zegt: wat ben jij toch slordig! En wat doe jij? Je zet je hakken in het zand, denkt “daar heb je er weer zo een”, wordt kwaad en mept terug. Dus ze zegt iets als “bemoei je met je eigen zaken” of “jij altijd met je kritiek”. Je voelt je belabberd, aangevallen, onzeker, je zelfvertrouwen krijgt een knauw, noem maar op. Terwijl, als je achteraf kijkt, je misschien best rustig had willen blijven en had willen zeggen: goh, waar zie jij het aan dat het slordig is? Of: ja, sorry, ik had wat haast. Morgen zal ik het opruimen. Wat zou het fijn zijn om die reactie direct te geven, toch?

BEOORDELINGSGESPREKKEN EN ANDERE FEEDBACK
Op het werk is het nog belangrijker. Uitvallen tegen je baas, constant in de verdediging schieten als een collega iets van je wil. Dat wil niemand, toch? En dan nog de beoordelingsgesprekken: je bereidt je hee goed voor, en toch word je verrast. Wat zou het toch fijn zijn, om zoveel zelfvertrouwen te hebben en zo goed in je vel te zitten, dat je bij alles wat je hoort voelt wat je wilt voelen. Dat een opmerking als: “jij gedraagt je niet collegiaal” niet meer erg is.

TIPS VOOR HET OMGAAN MET KRITIEK:
1. Ga er altijd vanuit dat mensen het beste willen. Ze vinden dat iets beter kan (in hun ogen) en geven dat aan. Of je het er nu wel of niet mee eens bent, probeer deze gedachte als waarheid aan te nemen. Het helpt je om de eerste hobbel te overwinnen.
2. Stel een vraag. Bijvoorbeeld: geef eens een voorbeeld? Of: wat vind jij een goede manier om…? Dit geeft je de tijd om je gevoelens goed te voelen en om echt te bepalen wat je reactie gaat zijn.
3. Geef altijd een ik-boodschap terug, zodat jij het gesprek wel netjes volgens “de regeltjes” doet en de ander dus meegaat met jouw gedachtegang. Zo wandelt hij/zij mee met wat jij te zeggen hebt en kom jij in de leiding van het gesprek. Dus: “ik vind het fijn om dit zo te doen want….” Of “voor mij is het wel collegiaal om zo te doen, want wat ik wil is…..”. Dan geef je feiten terug en je kunt je gevoel laten spreken.
4. Als je je echt geraakt voelt, vraag jezelf dan (achteraf) af waar dat vandaan komt. Bijvoorbeeld omdat je dit vroeger ook altijd moest horen. Zorg dat je nu alert bent op dit gevoel. En vraag jezelf af wat je nodig hebt om in de toekomst dit niet meer te voelen.
Dit zijn enkele algemene tips. Als je meer wilt weten, een workshop wilt of  telefonische persoonlijke begeleiding via Puur Medium.nl neem vooral contact op via toestel 27!

Liefs Petra van Riemsdijk

Zeer verhelderend en rustgevend, inzichtelijk gesprek gehad met Ton

Vanavond een zeer verhelderend en rustgevend en zeker inzichtelijk gesprek gehad met Ton.
Hij heeft mij weer bewust gemaakt van wat ik eigenlijk zelf al wel wist maar net dat duwtje heeft gegeven om te zorgen dat ik weer in me zelf mag en moet geloven, niets gebeurt zonder reden.


Dank je Ton je hoort me nog hoe het met me gaat.

Lieve licht groet Marianne x

Nieuw bij call of light: Door astrologe Sandra Jansen van Galen Maandprognose februari 2015

Astrologische Maandprognose februari 2015 door Sandra Jansen van Galen

It’s al about Love and light
Als er eentje tradities en gewoontes hekelt, is het Waterman. Mocht je een sterke Watermanbezetting in je unieke persoonlijke geboortehoroscoop hebben, herken je de ervaringen je ooit ook een ‘vreemdeling’ in je omgeving te hebben gevoeld. Welnu, je bent ook anders en geen ‘wit schaapje’ welke de rest van de kudde volgt.
De periode is aangebroken om het feest te vieren waarin iedereen welkom is! Waterman maakt geen onderscheid en is zich in de verhoogde vorm er zeer van bewust dat ook jij gelijkwaardig bent aan de anderen. Aquarius (Waterman) leeft in deze 21e eeuw enkel om op revolutionaire wijze al het stoffige, and olt fashion way te doorbreken, om respect en democratie nieuw leven in te blazen.

De grote ster ‘Zon’ heeft inmiddels het excentrieke en de buitengewoon sociale sterrenconsulatie Waterman bereikt en moedigt je aan, jezelf vooral buiten de keurige lijntjes te begeven! Verleg je grenzen en doe vooral dát wat je eigenlijk altijd hebt willen doen, maar wat je iedere keer weer uitstelt om ook vooral je omgeving niet al te veel te onthutsen.

Mercurius beëindigd op 11 februari zijn retrograde-omloop en tot die tijd wordt je vooral aangemoedigd om je aandacht naar binnen te richten. Regelmatig in de stilte zijn, je winterslaap als voorbereiding op het voorjaar volbrengen, achterstallige klussen op te pakken, zullen je veel voldoening schenken. Blijf tot die tijd echter alert wat betreft afspraken die verkeerd gaan, computer- en apparatenstoringen, hand en spandiensten die op vreemde wijze niet helemaal goed uitpakken.

 

Carnaval breekt aan en dit bied je de unieke gelegenheid om in de meest vreemde outfit heerlijk uit je dak te gaan en mee te feesten met degenen welke je normaliter niet zo snel zou aanspreken.
De communicatieve Mercurius heeft in ieder geval vriendschap gesloten met de Zon, door ook het gesternte Waterman te betreden. Dit versnelt je geest en kan zeker ademruimte bieden in het ‘te vast denken’. Je bent wel ‘in’ voor een beetje spiritualiteit en zult merken dat je als vanzelf naar inspirerende thema’s toegetrokken wordt. Verbind jezelf vooral met deze tijdloze wijsheden!
Maan bereikt op 4 februari om exact te zijn ’s nachts om 00:09 uur haar Volle Maanstand in de krachtige en humoristische Leeuw. Alles wordt je gegeven om je leiderschapskwaliteiten eens flink onder de loep te nemen, initiatief te tonen om je wereld in eigen hand te nemen. Haal je oogst binnen, van dat waar je jezelf de afgelopen tijd grondig mee hebt beziggehouden.

Tijdens het Valentijnweekend op 14 en 15 februari tonen de indrukwekkende hemellichamen vooral rust en alle ruimte om Cupido zijn werk te kunnen laten doen. Durf vooral origineel te zijn fluistert Waterman je toe en verras je geliefde, of iemand waarvan je vind dat hij of zij een liefdevol en warm gebaar nodig heeft, met een hartverwarmend gebaar.
Houdt er rekening mee dat de lieftallige planeet Venus wel heel fragiel en kwetsbaar is. Venus heeft dit maal namelijk gekozen voor het uiterst zachte en verfijnde teken Vissen.

Dat op 20 februari om 01:11 uur Nederlandse kloktijd de planeet Mars het teken Vissen verlaat en zijn eigen teken Ram betreedt, zal je opgelucht doen ademhalen. Vanaf dat moment zal je lichaamsvitaliteit weer toenemen, wat ook emotioneel uitstekend werkt. Je word energieker, daadkrachtiger en kan de woorden ‘Ik wil’, beter uitspreken. Voor de, van nature al uitstekend voorzien van het element vuur, is er enige voorzichtigheid gepaard. Je word namelijk veel sneller ontvlambaar.
Op deze dag zullen de planeten Uranus in Ram en Pluto in het teken Steenbok, weer exact en voor het laatst elkaar een tijdje grondig bezighouden. Onverwachte ontwikkelingen, zowel economisch, wereldwijd als in je privéleven, bieden je de uitdaging van de magie van leven.

Laat Liefde de sleutel zijn.

Lieve Groet,

Sandra Jansen van Galen

 

Wil jij jouw persoonlijke horoscoop voor 2015 weten? Bel dan naar onze lijn: 0909-0400 364 en toets bij het horen van de welkomst teskt, direct de 4 gevolg door jouw geboortedatum en je weet alles voor 2015 betreft jouw sterrenbeeld en ook op het gebied van liefdes en zielenliefdes!  Binnen een paar minuten weet je alles over 2015!

uitgebreide pagina met meer uitleg volgt zo spoedig mogelijk!

Jaarvoorspelling-Sterrenbeeld 2016

Maandprognose februari 2015 “It’s al about Love” door Astrologe Sandra Jansen van Galen

Maandprognose februari 2015

It’s al about Love

De grote ster ‘Zon’ heeft inmiddels het excentrieke en de buitengewoon sociale sterrenconsulatie Waterman bereikt en moedigt je aan, jezelf vooral buiten de keurige lijntjes te begeven! Verleg je grenzen en doe vooral dát wat je eigenlijk altijd hebt willen doen, maar wat je iedere keer weer uitstelt om ook vooral je omgeving niet al te veel te onthutsen.

Als er eentje tradities en gewoontes hekelt, is het Waterman. Mocht je een sterke Watermanbezetting in je unieke persoonlijke geboortehoroscoop hebben, herken je de ervaringen je ooit ook een ‘vreemdeling’ in je omgeving te hebben gevoeld. Welnu, je bent ook anders en geen ‘wit schaapje’ welke de rest van de kudde volgt.
De periode is aangebroken om het feest te vieren waarin iedereen welkom is! Waterman maakt geen onderscheid en is zich in de verhoogde vorm er zeer van bewust dat ook jij gelijkwaardig bent aan de anderen. Aquarius (Waterman) leeft in deze 21e eeuw enkel om op revolutionaire wijze al het stoffige, and olt fashion way te doorbreken, om respect en democratie nieuw leven in te blazen.

 

 

 

Carnaval breekt aan en dit bied je de unieke gelegenheid om in de meest vreemde outfit heerlijk uit je dak te gaan en mee te feesten met degenen welke je normaliter niet zo snel zou aanspreken.
De communicatieve Mercurius heeft in ieder geval vriendschap gesloten met de Zon, door ook het gesternte Waterman te betreden. Dit versnelt je geest en kan zeker ademruimte bieden in het ‘te vast denken’. Je bent wel ‘in’ voor een beetje spiritualiteit en zult merken dat je als vanzelf naar inspirerende thema’s toegetrokken wordt. Verbind jezelf vooral met deze tijdloze wijsheden!
Maan bereikt op 4 februari om exact te zijn ’s nachts om 00:09 uur haar Volle Maanstand in de krachtige en humoristische Leeuw. Alles wordt je gegeven om je leiderschapskwaliteiten eens flink onder de loep te nemen, initiatief te tonen om je wereld in eigen hand te nemen. Haal je oogst binnen, van dat waar je jezelf de afgelopen tijd grondig mee hebt beziggehouden.

Mercurius beëindigd op 11 februari zijn retrograde-omloop en tot die tijd wordt je vooral aangemoedigd om je aandacht naar binnen te richten. Regelmatig in de stilte zijn, je winterslaap als voorbereiding op het voorjaar volbrengen, achterstallige klussen op te pakken, zullen je veel voldoening schenken. Blijf tot die tijd echter alert wat betreft afspraken die verkeerd gaan, computer- en apparatenstoringen, hand en spandiensten die op vreemde wijze niet helemaal goed uitpakken.

Tijdens het Valentijnweekend op 14 en 15 februari tonen de indrukwekkende hemellichamen vooral rust en alle ruimte om Cupido zijn werk te kunnen laten doen. Durf vooral origineel te zijn fluistert Waterman je toe en verras je geliefde, of iemand waarvan je vind dat hij of zij een liefdevol en warm gebaar nodig heeft, met een hartverwarmend gebaar.
Houdt er rekening mee dat de lieftallige planeet Venus wel heel fragiel en kwetsbaar is. Venus heeft dit maal namelijk gekozen voor het uiterst zachte en verfijnde teken Vissen.

Dat op 20 februari om 01:11 uur Nederlandse kloktijd de planeet Mars het teken Vissen verlaat en zijn eigen teken Ram betreedt, zal je opgelucht doen ademhalen. Vanaf dat moment zal je lichaamsvitaliteit weer toenemen, wat ook emotioneel uitstekend werkt. Je word energieker, daadkrachtiger en kan de woorden ‘Ik wil’, beter uitspreken. Voor de, van nature al uitstekend voorzien van het element vuur, is er enige voorzichtigheid gepaard. Je word namelijk veel sneller ontvlambaar.
Op deze dag zullen de planeten Uranus in Ram en Pluto in het teken Steenbok, weer exact en voor het laatst elkaar een tijdje grondig bezighouden. Onverwachte ontwikkelingen, zowel economisch, wereldwijd als in je privéleven, bieden je de uitdaging van de magie van leven.

Laat Liefde de sleutel zijn.

Lieve Groet,

Sandra Jansen van Galen

 

 

Wil jij jouw persoonlijke horoscoop voor 2015 weten? Bel dan naar onze lijn: 0909-9383 en toets bij het horen van de welkomst teskt, direct de 4 gevolg door jouw geboortedatum en je weet alles voor 2015 betreft jouw sterrenbeeld! Klik voor meer uitleg! Binnen een paar minuten weet je alles over 2015!