Maandhoroscoop oktober 2014 Wings of Love! Laat de levenskunstenaar in je ontwaken! Door Sandra Jansen van Galen

Maandhoroscoop oktober 2014

Wings of Love! Laat de levenskunstenaar in je ontwaken!   De levenskracht en het gouden licht van de Zon heeft samen met de lieftallige Venus, inmiddels op charmante en verfijnde wijze intrede gedaan in het zachtzinnige sterrenstelsel Weegschaal. Hiermee ben je tegelijkertijd belandt in een periode waarin je vooral wordt aangemoedigd iedere vorm van harmonie in je leven te creëren wat belangrijk voor je is.

Libra (Weegschaal) vertegenwoordigd alle basiswetten die gaan over liefde, schoonheid en waarheid! Dat is waarmee je tijdens deze periode steeds weer in aanraking komt. De resonantie van de Zon, is onafgebroken in contact met je hartchakra en moedigt al eeuwenlang iedere mensenziel aan om de wetten van schoonheid, liefde en waarheid enigszins voor henzelf te leren hanteren. Soms zijn er honderden incarnaties nodig om je vertrouwd te maken met de meer fijnzinnige kanten van het leven. Laat dit dan nú je leven zijn waarin je jouw eigen schoonheid, liefde voor jezelf en liefde voor het leven volledig te omarmt! De planeet Mercurius die alle zorg op zich neemt wat betreft communicatie, helpt je hier op liefdevolle wijze mee. Deze boodschapper vergezelt de Zon tevens in Weegschaal en besluit, om je vanaf 4 maart mee te nemen in een reis naar binnen. Deze technisch astrologische ‘retrogradestand’ (in tegengestelde richting in de loopbaan om de Aarde) moedigt je op zachte wijze aan om tot en met 24 oktober, te onderzoeken waar je innerlijke balans iedere keer weer dreigt te bezwijken, zodat je voordat je het weet, de diepte in wordt gesleurd. Deze periode geeft je iedere gelegenheid om je eigen zielenroerselen te onderzoeken. Neem je eigen levensverhaal onder de loep en leer ook liefdevol de les dat ‘tegen de stroom ingaan’ not done is! Het gevoelige evenwichtsmechanisme welke tijdens deze periode uitermate fijngevoelig is, tikt je iedere keer weer op je vingers.
Op 23 oktober bereikt het zilver van de Maan haar nieuwe Maanstand in Schorpioen en ontstaat er samen met de Zon in Scorpio een Zonsverduistering. Deze zal in de late avonduren en nacht plaatsvinden. Diepte, intense dromen en botsingen met jezelf of de buitenwereld kunnen behoorlijk opbreken als je door je drukke bestaan, onwetendheid niet goed bent afgestemd op innerlijke balans en harmonie. De over Liefde heersende Venus neemt op dat moment ook het besluit om Schorpioen in te stappen en confronteert je zo nodig om je eigen grenzen te bewaken en de neiging te weerstaan te handelen vanuit het gegeven: als jij gelukkig bent, ben ik ook gelukkig.   Het is goed rekening te houden met communicatieve storingen in de buitenwereld. Je computer die het laat afweten, afspraken die mislopen en verkeersproblemen zorgen voor de nodige chaos. De tijd van naar binnen keren is nu een feit. Voor het afronden van achterstallige klussen biedt deze periode je alles binnen handbereik. Je liefdesleven wordt zoetsappiger en intenser. Geniet hier van, zonder enige vorm van afhankelijkheid. Laat je door het specialisme van deze planetaire krachten meevoeren om angst achterwege te laten en de schoonheid van de liefdespassie vrij baan te geven.
Mediteer, kies voor momenten van retraite en geniet nu de avonden lengen van uitbundig kaarslicht en sfeervolle muziek. Het zijn de mooie en de verfijnde kanten van het leven waarvan je mag proeven als je jezelf toestaat cum laude te slagen voor jouw zielsexamen.   Het zijn de afstemming en verfijnde klanken van de Harp die het mooiste uit je tevoorschijn halen.   Warme Groet, Sandra Jansen van Galen
Deze tekst is eigendom van ©Puur Medium van Mireille online. dit mag gekopieerd of gepubliceerd worden, mits link/bron: www.puurmedium.nl duidelijk vermeld wordt!   Meer weten over jouw spirituele Proces? consulteer Sandra Jansen of een van onze anderen Spirituele Puur Mediums van Puur Medium, van ©Mireille Online ne je weet meer!