Nieuw!!! Kristalheldere maagd, Algemene maandhoroscoop September van Sandra Jansen van Galen!

Maandhoroscoop september 2014

Dansen met de ‘Sterren en de kristalheldere Maagd’

Ieder leven en tijdens iedere incarnatie kiest onze ziel het ‘kleed’ uit, waarin zij op aarde wilt dansen. Hiervan zijn er 12 tekens met ieder hun 12 wervelende kleuren en iedere maand kiest de levenskracht en het licht van de Zon weer een teken uit.

Het is dit maal het teken Maagd die je op dienstbare wijze verwelkomt. Zij doet je de heilige belofte je de langste periode van deze maand te verwarmen om vooral met frisse moed aan de slag te gaan. Zoals het Maagd eigen is, sluit zij ieder jaar weer naadloos aan, om een lange zomerperiode af te sluiten. Er is werk aan de winkel en je doet er dan ook goed aan je persoonlijke uitdagingen hierin te volgen.
Je beland in een periode waarin je zult merken dat je verlangen groeit om de puntjes op de ‘i’ te zetten en geen kruimeltje te laten liggen. Een geordend huishouden of werkplek, de details afronden die deze hele zomer zijn blijven liggen. De nieuwe start die je jezelf hebt gegund, waarin je nog niet helemaal tevreden bent. Kortom, niet denken maar doen is het motto!

 

Als de Aphrodite Venus op 5 september om 19.07 uur Nederlandse kloktijd ook de gedisciplineerde Maagd in stapt, wordt het werktempo nog eens extra opgevoerd. Je werkt liever dan dat je achterover in the loungestand belandt. Aandacht voor jezelf en een kritische blik in je kledingkast met een knipoog naar de aankomende herfst mag, mits je wel jezelf spaart. Maagd is astrologisch verbonden aan je gezondheid en welzijn en je zult merken dat een gezonde leefwijze centraal komt te staan. Sport, spel en beweging met daarnaast verantwoord gezonde voeding bieden je uitstekende mogelijkheden om als een geoliede machine door je vaak drukke en hectische bestaan te gaan.
Eventuele verwarring in je liefdesleven krijgt alle gelegenheid opgehelderd te worden. Duidelijkheid en heldere communicatie worden enorm aangemoedigd. Spreek uit wat je op je Hart hebt, zonder de inzet van scherpe kantjes. Als Maan haar volle Maanstand bereikt op 9 september kunnen je tenen wel erg lang worden! Het is namelijk de uiterst empatische Vissen waarin Maan haar zielenroerselen die dag beweegt en dan kan de wereld erg wreed overkomen.

 

De planeet Mercurius versterkt hoog in de oogverblindende Sterrenhemel, uitermate subtiliteit op het gebied van communicatie tot 29 september en dit is een zeer prettige stand. Belangrijke besprekingen op zowel het persoonlijke als zakelijke vlak krijgen namelijk alle ruimte om harmonieus te verlopen. Er wordt elkaar de ruimte gegeven waarin het aanpassingsvermogen groot is.

Het onafgebroken gefluister van het Universum biedt je talloze en kleurrijke mogelijkheden, waarnaar je enkel je zintuigen hoeft te openen.
Veel plezier!
Astrologe Sandra Jansen van Galen


toestelnr.23

 

 

 

 

Deze (en andere Teksten) zijn eigendom van ©Puurmedium.nl en mogen niet gekopieerd worden mits een duidelijke link en ©bron wordt vermeld.

Door Esther: ‘Au-ik-groei’

‘Au-ik-groei’

Nieuwe processen, leren, ontwikkelen, transformaties…

Ze horen er maar bij in het leven. Op dit moment zelfs heel dichtbij; in mijn eigen leven. Tja waarom ook niet in mijn eigen leven?

Bij baby’s gebeurt er van alles in het 1e levensjaar en gaat het in sneltreinvaart. Gelukkig was daar het boek: Oei ik groei! Was je baby een beetje uit z’n hum, dan pakte ik mijn ‘bijbel’ er bij en wist ik wat er aan zat te komen. Waar ik op moest letten en hoe lang deze fase kon duren. En vooral de herkenning: nee dit is niet gewoon zeuren, het is een sprongetje in de groei, ontwikkeling… dus extra hangen bij mama en veel kusjes en knuffels geven! Alleen…dat boek is beperkt tot … jaar en daarna mag je het ‘zelf’ uitzoeken.. Een kind leert en ontwikkelt zich natuurlijk elke dag. Boeken genoeg over geschreven, maar dan vooral over ‘de uitzonderlijke gevallen’. Een kind is uniek en sommige kinderen doorlopen hun jeugd als ‘gewoon’, maar leert en ontwikkelt ondertussen elke dag. Die vallen dan net buiten de boot? Hoe doe je dat als ouder, moeder, opvoeder dan? Ga je maar af op het: geen bericht is goed bericht? Ik hoor het wel als er iets is op school? Een beetje in de vrouwenbladen lezen, met andere moeders praten… Dat soort dingen…  Met herkenbare items als: “o gelukkig dat doet die van mij ook” en “o gelukkig dat doet die van mij niet!!”

 

 

Dan ben je nog op de basisschool… het puberen moet nog beginnen en het jong volwassen worden ook… Met alle obstakels, gelukkige momenten en gevoelens en verantwoordelijkheden die daar bij horen… Tot ik moeder werd, liep het voor mij best rustig… De gewone dingen, huisje boompje beestje en een leuke baan… Een vakantie naar Egypte…tjonge dat was ook een sprongetje a la Oei ik groei…Al een keer oververmoeid geweest, maar goed dat kwam door de wisseldiensten, vol continue-rooster van mijn toenmalige functie.. Of zat daar iets anders achter… Vanaf toen werd heel leuk werk doen minder belangrijk…want dat had ik al gedaan en dat kon ik niet meer doen… En ja de hypotheek moest wel betaald, dus dan maar iets wat op leuk leek… Trouwen,omdat je al zo lang bij elkaar was en het is handig met oog op de kinderen die we wilden en verder leuke vakanties en geld moest rollen.. En daar is tie weer: tot ik moeder werd…

 

 

Hallo transformatie, ontwikkelen, nieuw proces en vooral leren! Dit was voor mij een megasprong! Alles wat ik daarvoor belangrijk vond, was niet meer belangrijk… Mijn kind was er, het aller aller aller belangrijkste in de hele wereld, in het Universum! Een beste ‘Oei ik groei’ sprong maakte ik, terwijl mijn kind op dat moment het boekje ook nauwgezet volgde. Heerlijk zo’n baby-bijbel! Is er tenminste iets duidelijk!! En daarna..transformatie op transformatie volgde…. Qua eerste tekenen van economische crisis,  BAM, ik had mijn ontslag te pakken! Want ja net moeder, dus ja parttime en dus jaha..Duur!  Bedankt voor je 4 jaar inzet, toedeloe! En vanaf toen werd het ‘m niet meer… tijdelijke contractjes, ondertussen kind erbij, thuis de boel op losse schroeven, want minder geld..dus stress.. En ja die transformatie was nog niet met mij klaar…. Want ik ging weer leren, dingen doen waar ik gelukkig van werd, naast mijn kinderen. Want kinderen zijn super en de mijne natuurlijk de aller liefste leukste knapste enz enz… maar ik ben geen entertainment moeder..  Mijn aanleg, interesse en talent voor mediumschap, tekenen en coaching werd steeds meer een onderdeel van mijn leven… En terwijl ik groeide, mijn kinderen groeiden, ging mijn relatie de verkeerde kant opgroeien en hield het helaas op.  Ook dat is transformeren en dikke ‘oei- ik groei’ sprongen… foi! Hier ook wel weer wat boeken hoor, Scheiden of blijven… De doe- het- zelf-bijbel voor gescheiden moeders enz enz…  Heel interessant en leerzaam… En ondertussen omgaan met je schuldgevoel naar je kinderen, het falen, het lang over je grenzen laten gaan, het verdriet… Vooral negeren en doorgaan.. Mega moeilijk vond ik dat en vind ik dat nog wel eens… Dat leren en ontwikkelingen blijf je inderdaad maar gewoon doen, merkte ik.

Na al dat doorrennen, want geen tijd voor mijn gevoel over de scheiding en alles wat daarbij komt kijken, want kinderen en daar moet voor gezorgd worden, is het nu mijn beurt. Au-ik –groei-sprongen zijn nu dagelijkse kost…wat een tranen en ongelukkige gevoelens komen er voorbij… en zullen voorlopig ook dagelijkse kost blijven… Gelukkig heb ik de liefde van m’n leven gevonden die mij bijstaat. Gelukkig zijn mijn kinderen de aller liefste leukste knapste schattigste enz enz.. Gelukkig heb ik een goede praktijk gevonden waar dit medium, deze tekencoach zich “heerlijk” zelf kan laten behandelen.. En mijn eigen praktijk loopt op dit moment juist supergoed, heel veel herkenning en mensen die na een consult/workshop helemaal blij en tevreden naar huis gaan..

Hopelijk wordt dat ‘Au-ik-groei’ snel een  ‘Oei-ik-groei’!

Een mens is tenslotte nooit uitgeleerd..

 

©Door Esther Foppen toestelnr. 56