Spiegelbeeld artikel van Mireille van Rijn: “Scholen kunnen niet meer om de nieuwe kinderen heen”

“Scholen kunnen niet meer om de nieuwe kinderen heen”

Steeds meer nieuwetijds-kinderen laten zich zien en pikken het niet meer. De nieuwe kinderen spiegelen omgeving door ‘ander gedrag’, anders denken en vooral anders handelen. Als nieuwetijdskind, spiritueel medium en moeder van een nieuwetijdskind mocht ik een deur openen. In oudergesprekken kwam naar boven dat het ook de school is opgevallen dat mijn kind toch iets anders is dan gemiddeld. Als ‘nieuwetijdsmama’ kon ik uitleggen wat er werkelijk met mijn kind en anderen kinderen aan de hand is. Ze zijn allemaal zo verschillend en toch hebben ze zoveel overeenkomsten dat je soms de verbanden over het hoofd ziet. Wij moeten ontwaken.   Klik hier voor het artikel van Mireille in het blad Spiegelbeeld  

Nieuw Puur Medium! Weet jij Meer? Wij dagen jou uit!

Welkom bij Puur Medium. Puur Medium is een initiatief van Mireille van Rijn & Collega’s.

Je kunt de nieuwe spirituele hulp en consultlijn voortaan vinden onder de naam: www.puurmedium.nl alias: ©Puur Medium van ©Mireille Online.

Wij wensen je veel plezier op onze nieuwe website en een waardevol en Puur Consult!

Wat moet je weten?

Onze openings-winaktie!

Op onze Facebookpagina kun je een slagroomntaart voor 10 personen winnen als jij de voetbaluitslag van Nederland- Chili Wk 2014 goed voorspelt! Weet jij Meer dan wij? 😉

Nieuwsbrief! Schrijf je links in voor onze Nieuwsbrieven, je kunt zelf een selectie maken welke onderwerpen en informatie jij wenst te ontvangen.

Winaktie! Maak kans op een van de consulten bij een consulent naar keuze!

Service! Deze website wordt iedere keer uitgebreid met nieuwe service, van sms-alert tot sms-dienst, tot een nieuw creditsysteem, tot prachtige aanbiedingen van edelstenen, workshops, opleidingen en Meer!
Via de nieuwsbrief, onze social media en nieuws-berichten op onze website wordt je up to date gehouden!

 

Geniet!

 

Mireille van Rijn & Collega’s