Medium, paragnost of trancemedium?

Medium, paragnost of trancemedium? Een medium is een persoon die zaken doorgeeft die waargenomen worden door middel van Paranormale ingevingen. Het vertalen van energie vanuit de spiritwereld. Ook kan een medium een psycicmedium  of een trancemedium zijn. Psycicmedium is een medium die de ziel en de psyche leest en vertaald. Een trancemedium gaat automatisch en afgestemd in trance. Meestal herinnert het trancemedium na de trance zich niets meer van hetgene hij of zij heeft doorgegeven.


Wat kan een medium voor jou doen?

Een medium kan jou helpen antwoorden en inzichten te vinden die je nodig kunt hebben voor verwerking zoals bijvoorbeeld bij een overlijden van een dierbare. Maar ook helpen met het opsporen en benoemen van emotionele blokkades. Een medium kan zaken aanraken omdat een medium kan invoelen op de energie en die energie kan vertalen op een manier die jij kunt begrijpen.

Kan een medium voorspellen?

Ja, meestal kan een medium ook voorspellen, maar dat hoeft niet. Een goed  medium zal ook zonder voor informatie willen werken en eerst met bewijzen willen komen die hij of zij niet kan weten over jou of van de overleden dierbare voor het consult verder ingaat.

Een paragnost kan altijd voorspellen maar hoeft geen medium te zijn. Vaak zijn mediums ook paragnosten. Toch hoeft dat niet.

Een paragnost kan voorspellen maar als een paragnost geen medium is kan het niet met overledenen communiceren.
Binnen de spiritualiteit wordt de term medium gebruikt om er personen mee aan te duiden die boodschappen van overledenen zouden kunnen doorgeven.
Wat betreft trancemediums maakt men onderscheid naar de diepte van de trance.
De betekenis van het woord  ‘medium’ is dus niet eenduidig. Vandaar dat sommige helderzienden zich ‘paragnost’ noemen en anderen ‘medium’. Ook combinaties komen voor, zoals ‘paranormaal medium’, ‘helderziend medium’ en ‘paragnostisch medium’.

Bij Puur Medium vind je mediums en paragnosten die zorgvuldig gescreend zijn door middel van een consult en een uitgebreid gesprek. Je kunt er dus van op aan dat wij onze naam PUUR Medium eer aan doen en een kwalitatief goed medium zult consulteren. Onze Mediums hebben meestal ruime ervaring vanuit een  eigen praktijk.

[consulenten]